To je to što me zanima!

Iman je Bowieju poslala dirljivu poruku na 25. godišnjicu braka

Legendarni glazbenik napustio nas je u siječnju 2016. godine nakon borbe s rakom jetre, a najtužnija zbog njegove smrti zasigurno je bila njegova supruga Iman
Vidi originalni članak

Hodala bih zauvijek, samo da opet budem u tvojim rukama, napisala je Iman (61) uz fotografiju na kojoj ju pokojni David Bowie ljubi u čelo dok oboje stoje zagljeni pod kišobranom.

Tisuće ljudi lajkalo je njezinu objavu na Instagramu, a mnogi su joj rekli da vole nju i njezinog pokojnog supruga te su joj slali poruke podrške.

Bivša manekenka supruga se prisjetila na njihovu 25. godišnjicu braka, a posljednji put spomenula ga je na društvenoj mreži na Valentinovo, a prije toga 8. siječnja, kada bi pokojni David slavio 70. rođendan.

Nakon što je Bowie preminuo Iman je za medije progovorila o njihovom odnosu te je rekla kako je par znao odlijeliti svoje javno i privatno 'ja'. 

- Tajna našeg dugog braka bila je u tome što smo kod kuće bili samo Iman i David, a i našli smo se u pravom trenutku u životu, kada smo oboje bili spremni za brak - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 07.06.2017.

    tužno

  • malamalić 07.06.2017.

    A nisi mogla svoju bol zadržati za sebe? Dosta joj je ostavio! A ovo mi je jeftino skupljanje lajkova i pod svaku cijenu biti u centru pažnje.

  • mamita 07.06.2017.

    Nedostaje. Kao i Drazen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare