To je to što me zanima!

Imanje strave: Drugo ubojstvo u kući glumice Charlize Theron

Holivudska zvijezda, koja rijetko dolazi u Južnoafričku Republiku, nije htjela komentirati slučaj. Peteročlana banda ubila je sadašnjeg vlasnika imanja
Vidi originalni članak

Sadašnjeg vlasnika imanja na kojem je odrasla Charlize Theron (37), Barryja Newlanda, na smrt je pretukla peteročlana banda. Prije 21 godinu na tom imanju u Johannesburgu je Gerda, glumičina majka, upucala puškom pijanog supruga Charlesa. 


Barry ih je pustio u dom jer su mu rekli da su došli kupiti auto koji je prodavao. Zavezali su ga za stolicu u dnevnom boravku i mučili do smrti. Na glavu su mu stavili plastičnu vrećicu i po rukama mu gasili opuške cigareta. Potom su ga izudarali željeznim šipkama. Nakon ubojstva iz kuće su odnijeli laptop, mobitel, dvije kamere i zlatni nakit. Policija ih još traži. Holivudska zvijezda, koja rijetko dolazi u Južnoafričku Republiku, nije htjela komentirati slučaj. 
Nedavno je u intervjuu rekla da je majka ubila oca u samoobrani jer im je sačmaricom prijetio smrću. On je tada, nakon što se pijan vratio kući, srušio vrata te napao nju i kćer. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • AntonTrdić 05.10.2012.

    šta je je cura nema sreće u obitelji ali je za mene bomba i uvijek će biti !

  • loki89 04.10.2012.

    vidim da su mnogi neupuceni,u juznoj africi od zavrsetka aparthejda ubijanje bijelaca pogotovo bura je postao trend tako da ovakve stvari se desavaju na dnevnoj bazi pogotovo u oblasti johanesburga,zivio sam 3 godine dolje,crnci ih unistavaju totalno su potisnuli bijelce strasno

  • meteori 04.10.2012.

    nakon te tragedije koja se dogodila njoj i majci, ne mogu vjerovati kako je divna postala i kako se dobro drži. svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare