To je to što me zanima!

Imogen putem eBaya prodaje grudnjak u humanitarne svrhe

Starleta preko eBaya želi prodati svoj grudnjak i novac darovati u humanitarne svrhe. Napisala je da ne može vjerovati da je dosegnuo cijenu od 4 tisuće i 650 kuna
Vidi originalni članak

Bivša ljubavnica nogometaša Ryana Gigsa (38) putem eBaya pokušava prodati svoj stari grudnjak. Prsata Imogen Thomas (29) na Twitteru je objavila fotografiju grudnjaka čija je početna cijena 25 funta (228 kuna). Imogen se na njegovu prodaju odlučila kako bi prikupila novac u humanitarne svrhe.

- Bež grudnjak s crnim cvjetnim detaljima. Super seksi, uživajte! - napisala je Imogen ispod fotografije i dodala da ne može vjerovati da je grudnjak dostigao cijenu od 510 funti (4 tisuće i 650 kuna).

Bivša natjecateljica Big Brothera na eBayu prodaje i svoj prsluk te Miss Sixty top. Imogen je nedavno na Twitteru napisala da je pretjerala s uživanjem u hrani tijekom blagdana zbog čega je odlučila ići na dijetu.

- Ne mogu vjerovati koliko sam pretjerala s hranom tijekom blagdana. Na dijeti od danas. Nisam nimalo sretna - napisala je Imogen i objavila fotografiju na kojoj pozira samo u grudnjaku i gaćicama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • miha2 06.01.2012.

    To je super seksi grudnjak? Izgleda kao nesto sto bi moja baka nosila. Prsata Imogen? Nisam je dalje gledala,ali na toj slici u grudnjaku ne vidim nista posebno. 4.650 kn??? Pa naravno da ne moze vjerovati kad grudnjak izgleda kao da kosta 20 kn. Ovo je zalosno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare