To je to što me zanima!

Imogen Thomas popila bocu vina pa je završila 'naglavačke'

Brojne strane zvijezde odlučile su svoje božićne fotografije podijeliti sa svojim obožavateljima na Twitteru. Paris se slikala s djedom i ocem, A. Reid s djevojkom
Vidi originalni članak

Za blagdane se mnogi počaste čašicom više, a Imogen Thomas (29), poznatija kao bivša ljubavnica nogometaša Ryana Giggsa (38), to ni ne skriva. U božićnoj pidžami u rukama drži dvije pune boce vina i jednu praznu.

- Već sam popila jednu bocu vina - napisala je Imogen uz svoju fotografiju, dok je već na drugoj pozirala 'naglavačke'. Svojim obožavateljima pokazala je i što je napravila za ručak. 

Alex Reid (36) Božić je proveo sa svojom trudnom zaručnicom Chantelle Houghton. Coleen Rooney na Twitteru je podijelila fotografiju sina Kaia na quadu. To je bio njegov božićni poklon. Paris Hilton (30) ovaj Božić proslavila je s obitelji. Za božićnu fotografiju pozirala je s djedom Barronom i ocem Richardom. Jack Osbourne (26) najljepši dan u godini proveo je s trudnom zaručnicom Lisom Stelly. 

Najzanimljiviju fotografiju objavila je Shakira (34) koja u ruci drži neobičan poklon zamotan u srebrni papir. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • objektiva40 26.12.2011.

    jaooo kako super...

  • sober 26.12.2011.

    od ove reklame nemoš ni slike pogledat...

  • beebee 25.12.2011.

    slika br.10 brrrrr.... tako slatka cura i onaj osburn koji je zinuo kao da će je živu progutati...mogli su si baš i lijepšu fotku odabrati. ova mi je nekak...ljigava....

Komentiraj...
Vidi sve komentare