To je to što me zanima!

Indira i Donna Vekić dekolteima ukrale pažnju na dodjeli, Mia i Vanna zablistale u haljinama

Levak je za ovu posebnu prigodu odjenula kratku zelenu haljinu s dubokim dekolteom i velikom mašnom. Promijenila je i frizuru, a elegancije, posebno među damama, nije nedostajalo
Vidi originalni članak

U dvorani Gradski vrt u Osijeku u četvrtak je upriličena dodjela glazbene nagrade Porin. Za ovu posebnu prigodu mnoge su se domaće dame sredile i takve zasjale na pozornici i crvenom tepihu. Bilo je tu sigurnih kombinacija, ali i onih odvažnijih, a tko je kakvu odabrao, donosimo vam u nastavku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska predstavnica na Eurosongu, pjevačica Mia Dimšić (29) pojavila se u kratkoj crnoj haljini s puf rukavima. Izabrala je sigurnu, ali vrlo elegantnu kombinaciju kojom je istaknula noge. Cjelokupni imidž začinila je crvenim ružom te decentnim naušnicama.

Pjevačica Indira Levak (48) pojavila se u kratkoj zelenoj haljini s dubokim dekolteom i velikom mašnom. Za ovu prigodu je čak promijenila i frizuru.

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna (51) odlučila se za crnu haljinu prepunu šljokica, koju je upotpunila bež salonkama te decentnim nakitom.

Tenisačica Donna Vekić (25) našla se u ulozi prezenterice, a za ovu je prigodu odjenula elegantno crno odijelo s dubokim dekolteom te mašnom kao posebnim dodatkom.

Pjevačica Nela Đinđić (26) odjenula je predimenzionirani bakreni top te zlatne široke hlače. Ovu ekstravagantnu kombinaciju upotpunila je velikim visećim naušnicama sa dodacima biserja te zlatnim cipelama.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • VAN DER SRAL 25.03.2022.

    Odlične pjesme Vane i Urbana a što se tiče odjevnih kombinacija meni sve nakon Done Vekić postaje nezanimljivo

  • vaterland 24.03.2022.

    kud ove ženaturače sa ovim drobinama

  • 24.03.2022.

    Nebi se čudio da indira jedan dan kitu izvadi i kaže onim svojim glasom . Od danas sam Indir

Komentiraj...
Vidi sve komentare