To je to što me zanima!

Indira se ne skida iz čizama: Kupila je nekoliko modela i boja

Od udobnog baršuna i kože pa sve do luksuznih satenskih modela, ove čizme osvojile su mnoge zvijezde poput Lady GaGe (32), Rihanne (30) i Kylie Jenner (21)
Vidi originalni članak

Pjevačica Indira Levak (45) ne izlazi iz čizama sve poznatijeg brenda Balenciaga, a takav model visokih čizama kod nas je najprije 'isfurala' Severina (46). Balenciaga je jedan od prvih brendova koji je pokrenuo modni 'preporod' s takozvanim čarapama čizmama, a nosi potpis gruzijskog dizajnera Demna Gvasalije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od baršuna i kože pa sve do luksuznih satenskih modela, ove čizme osvojile su mnoge zvijezde poput Lady GaGe (32), Rihanne (30) i Kylie Jenner (21).

Čizmama ovog brenda nije odoljela ni sama Indira koja se njima rado hvali na društvenim mrežama, a posjeduje čak nekoliko različitih modela i boja.

Poznata po posebnom modnom stilu i ljubavi prema 'vrtoglavo' visokim potpeticama, Indira je i sama nedavno izjavila da su joj čizme draže i od seksa. 

INTERVJU Indira Vladić: Od seksa više volim čizme od 15 centimetara

- Od seksa više volim samo čizme od 15 centimetara iz seksi shopa - otkrila je pjevačica prije nekoliko godina.  Priznala je da na modi i modnim dodacima ne štedi. 

Pjevačica je nedavno uzela kratku stanku od napornog rada nakon snimanja albuma i našla se u vrlo neugodnoj situaciji. Krenula je na skijanje u Austriju gdje je ostala 'zarobljena' u snijegu. 

SNIJEG IM POMUTIO PLANOVE Indira Levak: Zarobljeni smo u Austriji. Nema ništa od skijanja

- Kad kreneš na put i počne 'Sodoma i Gomora'. Evo nas, zarobljeni u Austriji. Zatvorili su nam sve putove do Obertauerna. Izgleda ništa od skijanja  - požalila se zabrinuta Indira pratiteljima na društvenoj mreži.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jean paul 29.01.2019.

    Ajme, antipatične li žene..

  • kontramrakukontrasili 29.01.2019.

    S metalnom kapicom su modeli za nju,a ima ih i po 300kn

  • ha eto 29.01.2019.

    E Dijana Dijana

Komentiraj...
Vidi sve komentare