To je to što me zanima!

Indira tvrdi: Morala sam pjevati samo ono što je Boris napisao

Objasnila je kako u životu treba izaći iz komfort zone, a smatra da će sada dati najbolje od sebe. Kaže kako je i jedan od razloga zbog kojih je izašla iz Colonije, zasićenje zbog rada s istim autorom
Vidi originalni članak

Nakon što je Indira Levak (43) objavila kako izlazi iz Colonije, obožavatelji legendarne dance grupe bili su razočarani jer, kako tvrde, bez Ire više ništa neće biti isto. Pjevačica je objasnila kako odluka o napuštanju grupe nije bila nimalo laka, ali bila je ispravna.

- Coloniju smo stvarali i Boris i ja. Nikad nisam uzimala zasluge samo za sebe. Vežu nas jako lijepe pjesme i veliki hitovi. U 21 godinu iznjedrili smo toliko lijepih pjesama koje slušaju ljudi od 8 do 88. Naravno da je teško napisati kraj svake priče, pa tako i ove, ali vjerujte mi da je ovo najbolje za mene u ovom trenutku - rekla je za Dnevnik.hr.

Objasnila je kako u životu treba izaći iz svoje komfort zone, a smatra da će tek sada dati ono najbolje od sebe. Kaže kako je i jedan od razloga zbog kojih je izašla iz Colonije, zasićenje zbog rada s istim autorom.

- Boris je pisao pjesme za Coloniju punih 21 godinu. Samo je on bio autor tih pjesama, unatoč tome što je radio pjesme i drugim izvođačima. Ja sam tu bila na neki način zatvorena i morala sam pjevati samo ono što je on napisao - priča Indira.

Levak govori kako je sama sebi rekla 'okej, sad je vrijeme da uzmem sve u svoje ruke i da budem gazda sama sebi', jer, kaže, kad si u bendu onda na neki način funkcioniraš uz kompromise.

Poželjela je svu sreću svojem bivšem kolegi Borisu Đurđeviću (44), a najveća podrška joj je suprug Miroslav Levak.

- Rekao mi je što god da odlučiš ja sam uz tebe. To je najbolji muž na svijetu. Moja velika potpora, moja produžena ruka - zaključuje Indira.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • serta007 04.06.2017.

    Prolazna karijera ,mijenja pravila igre.

  • DanijelicaDanči 03.06.2017.

    Indira je Colonia, Boris ju nikada nije pratio po koncertima osim kada se radilo o nekim festivalima tipa cmc festival di bi morali biti Ira, Kameni i Boris... On je kao osnivac i clan grupe trebao biti uz grupu uvijek i svugdje... Nije ga bilo ni kada se slavio 20. rođendan grupe Colonia... Ira je nezamjenjiva! Samo jedna Colonia bila je original svih ovih godina, sve ostalo sada ce biti samo losa kopija... Slusam Coloniu od samog pocetka njenog postojanja, obiljezila mi je djetinjstvo i zivot, rasla sam uz njih, zaljubljivala se, smijala, plakala, ludovala... Iru poznajem osobno i mogu reci samo rijeci hvale za nju, toliko topla, draga, energicna, predivna zena mocnog glasa... Bez nje, nema ni Colonie... Borisu je mozda najbolje da prihvati poraz i da ostavi Coloniu u lijepom sjecanju svim vjernim fanovima i da nastavi raditi na drugim projektima... I kakve su to gluposti da joj zabrani pjevati Colonijine pjesme?! On ne shvaca da je Ira Colonia... Da, u redu on je pisao tekstove pjesama, ali ona je ta koja je sve te pjesme otpjevala energicno i sa osjecajima i to je sve ona prenesla na publiku! Ne moze joj zabraniti da pjeva hitove Colonie, nikada! Neka onda zabrani i ljudima koji neke Colonijine hitove izvode po festama! Ja naravno, nastavljam dalje uz Iru, idemo jaci nego ikad! :*

  • adria_aqua 03.06.2017.

    Osobno mi je žao što se Colonija raspala. Uz te pjesme smo odrasli, zaljubljivali se, rastajali, smijali i plakali. No istu odluku mogu i razumjeti jel vjerujem da je teško raditi sa čovijekom kao što je Boris, koji gazi sve pred sobom, čovijek koji nema poštovanja prema svojoj djeci i ne želi plačati alimentaciju, takav čovijek ne poštuje nikoga. Indira uz tvoju energiju sve je moguće. Sretno Indira

Komentiraj...
Vidi sve komentare