To je to što me zanima!

Indira Vladić izgubila mobitel: Ajme, i ona se slika pod tušem

Pjevačica je gostujući na Narodnom radiju izjavila da će onog tko joj vrati izgubljeni mobitel počastiti poljupcem i večerom. Predstavila je singl i najavila novi album
Vidi originalni članak

Pjevačica je prije nekoliko dana izgubila mobitel na kojem se nalazi novi singl grupe Colonia. Iako su u medijima najavljivali da će se pjesma zvati 'Laž za laž' dok se originalno trebala zvati 'Broj bez imena', Indira ju je u mobitel spremila pod imenom 'Tako ti je mali moj'.

- Moja noćna mora je počela, a to znaju svi koji su jednom izgubili mobitel - rekla je Indira Vladić voditelju Daliboru Petku tijekom gostovanja u 'Glazbenom showu' na Narodnom radiju.

Pjevačica je u ponedjeljak navečer predstavila singl koji je neplanirano postao 'Tako ti je mali moj' i najavila izlazak novog albuma na ljeto. Autor pjesme Boris Đurđević našalio se da su fotografije iz mobitela već prodali jednom časopisu za odrasle.

No Indira je zaključila da ipak nema razloga za brigu.

- Oprezna sam po tom pitanju, mama mi je rekla da razgolićene tete ne idu u mobitel. Možda koji put nešto i snimim, onako kad se tuširam, ali odmah i obrišem. Žao mi je svih kontakata i fotografija obitelji - rekla je Ira i dodala da će onog tko joj vrati mobitel počastiti poljupcem i večerom.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • markisa_17 29.02.2012.

    odbijam gledati Indiru, liči mi na kanadskog drvosječu ... samo motorka fali

  • bzg 28.02.2012.

    kad god nekom padne popularnost izgubi se mobitel

  • sandrica69 28.02.2012.

    Ona mi je tako odbojna to njeno uvijek dobro raspoloženjeje usiljeno i užasno iritantno

Komentiraj...
Vidi sve komentare