To je to što me zanima!

Indirin bivši je na pokojnog oca svalio krivnju za šverc

Bio je optužen da je krivotvorio dokumente te da je prokrijumčario vozilo u Hrvatsku. Na sudu je izjavio da je motocikl kupio njegov pokojni otac
Vidi originalni članak

Rešad Mujkić, pokojni otac Narcisa Mujkića (35), bavio se uvozom i preprodajom motocikala, a sudac je to uzeo u obzir prlikom donošenja sudske odluke. Također, izjavu na sudu dala je i Narcisova majka koja je kao i Narcis, rekla da je taj motocikl kupio Rešad te je tu Hondu namjeravao i pokloniti Narcisu. On je optužen da je u srpnju 2000. godine u Zagrebu kupio talijansku krivotvorenu prometnu dozvolu za Hondu 900RL i carinsku deklaraciju s lažnim žigom hrvatske carine. Na temelju krivotvorenih dozvola motor je registriran, a Narcis je kasnije bio optužen i zbog krivotvorenja isprava.

NARCIS OSLOBOĐEN, PETRUŠA OSUĐEN
Iako je vozilo registrirano na Narcisa, sud je na kraju zbog krivotvorene carinske deklaracije koja glasi na Mujkića osudio Darka Petrušu, prvooptuženog u tom sudskom slučaju. Narics je bivši suprug Indire Vladić Mujkić (37), pjevačice grupe Colonia.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • jethro_tuller 30.07.2010.

    tako je najlakse...mrtvi ne mogu pricat...ali za njegovog pokojnog oca ne mogu tvrditi da se ne okrece u grobu.

  • Mali ne ugojeni mišo 30.07.2010.

    E to su igrači staroga kova, prije rata kafići po Sl.Brodu i šverc *pravim* stvarima, nekretnine po obali, 10-ak godina života po Americi, love ko\' pjeska.. I onda im sve te godine pravosuđe ne smije primirisat pa sad ko\' fo nekakva vozačka i motorić krivotvoreni!!!!

  • pavka 30.07.2010.

    ma nemrem verovat da se i Indira udala samo zbog novci

Komentiraj...
Vidi sve komentare