To je to što me zanima!

Ines i Marijana poklanjaju svoju odjeću: 'Nosile smo je na setu'

Odlučila sam svoju robu koju sam nosila na snimanjima i na važnim životnim događajima pokloniti djevojkama i ženama kojima je to potrebno. Odjeća je moderna, nije puno nošena, rekla je Ines
Vidi originalni članak

Bivše kandidatkinje showa 'Ljubav je na selu' Ines Petrić (46) i Marijana Črlenec (29) sprijateljile su se u 12. sezoni na farmi Hakije Špage (42) iz Konjica. Osim što im se objema svidio Hakija, čini se da dijele strast i prema modi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dame iz 'Ljubavi na selu' o seksu, muškarcima i izlascima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U ovim teškim trenucima Marijana i Ines su odlučile kako bi željele pomoći ženama diljem države da si obnove ormar 'krpicama' koje one više ne nose, a u dobrom su stanju.

- Odlučila sam svoju robu koju sam nosila na snimanjima i na važnim životnim događajima pokloniti djevojkama i ženama kojima je to potrebno. Odjeća je moderna, nije puno nošena - rekla je Ines, kojoj se nekoliko djevojaka javilo kako su zainteresirane za ponudu. 

Marijana kaže kako se ta ideja rodila dok su pospremale ormare.

- Odjeću poklanjamo jer mislimo da bi nekome možda dobro došla - rekla je Marijana za RTL. Naglasila je kako odjeću ne može slati poštom jer je ima puno pa tko bude htio uzeti treba osobno doći po nju.

Marijana je nedavno govorila o tome kako je ona doživjela potres koji je prije nešto više od mjesec dana pogodio Zagreb i okolicu.

- Tog dana sam htjela malo dulje spavati, ali nakon potresa nisam više uopće spavala. Živim vrlo blizu epicentru, svega deset kilometara dalje, i bilo je užasno. Kuća mi, srećom, nije jako oštećena, potres je izbio dva dovratnika, otpalo je malo žbuke i digao se parket - ispričala je Marijana, koja vrijeme provodi u izolaciji. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Judita👥 30.04.2020.

    Na što sliči Marijana na slici?

  • mario080 30.04.2020.

    Imaju face kao grongo

  • budalajlama 30.04.2020.

    Je li na odjeći izvršena dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija?

Komentiraj...
Vidi sve komentare