To je to što me zanima!

Ines je zbunjena i provjerava s Fabijem što su to bračni zavjeti

Big Brother je dao budućim mladencima novi zadatak - moraju razmisliti što si žele reći prije nego što zaplove u bračnu luku i napisati svoje bračne zavjete
Vidi originalni članak

Ima li išta ljepše nego kada se pronađu dvije srodne duše i odluče zaploviti u bračne vode?! Svatko ima svoje spoznaje o ljubavi, no jedno je sigurno - vaša bolja polovica je upravo ona koja vam ulijeva svakodnevnu snagu, koja je oslonac u svakoj vašoj tuzi te upravo ona koja vam svako jutro izmami osmijeh na vašem licu, piše RTL.

Onda kada se dvije srodne duše pronađu i odluče o zajedničkom životu, moraju napisati svoje bračne zavjete. Upravo taj zadatak dao je Big Brother budućim mladencima. 

- Dobro razmislite što si želite reći prije nego što uplovite u bračnu luku. Pored vas su papir i olovka, razdvojite se i napišite svoje zavjete. Napišite što vam je na srcu - rekao je Big Brother.  

Sudeći prema Inesinom izrazu lica, ništa joj nije bilo jasno, a u to smo se uvjerili i njezinom izjavom.

- Dakle, zavjet je kao izjava ljubavi, tako nešto, jel? Moram li ju obećavati - upitala je zbunjeno Ines. Čini se kako Fabiju nije bilo drago što je Ines upitala takvo pitanje.

Kako je sve izgledalo možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • luna410 30.05.2016.

    e sve dok nije progovorila....bila sam sigurna da ta cura od 32 god.nije na levelu 20 godisnjakinja,pa mozda i ispod toga. Jako,jako,ogranicena i blentava cura.dal je ta koju knjigu u zivotu procitala,nacin na koji slaze recenice...Boze dragi,moj necak od 18 godina je puno elokventniji i bogatiji u znanju i kuhanjubod nje. prilicno sam se razocarala,mislila sam da je malo pametnija.

  • marionx 30.05.2016.

    a što reći .. kakvu poruku poslati...

  • Iskrena mala 30.05.2016.

    Šta napisati i obećati osobi koju ne poznaješ? Mašta mora raditi sto na sat :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare