To je to što me zanima!

Influencer Ivan prekinuo zaruke i objavio novi hit: Upucavaju mi se žene i muškarci, ja ih kuliram

Ivana je javnost upoznala u showu 'Večera za 5 na selu', a svakako je ostao jedan od upečatljivijih kandidata. Otkad je njegov tjedan završio, Bašić se posvetio glazbenoj karijeri
Vidi originalni članak

Mladi influencer Ivan Bašić nedavno je otkrio kako je prekinuo zaruke, a sada je objavio novu pjesmu 'Proljeće'. Za pjesmu je inspiraciju našao u izjavama koje je rekao pred kamerama na snimanju 'Večere za 5 na selu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za Dalmatinski portal je otkrio sve o novoj pjesmi, ali i bivšoj ljubavi. Kako prenose, influenceru se upucavaju i žene i muškarci, nakon što su saznali za njegov raskid zaruka. Međutim, on ih sve 'kulira'.

- Osoba za koju sam bio zaručen molila me na koljenima da joj se vratim ali kada ja kažem ne onda je to ne - otkrio je pa dodao:

- Ja sam sa svojim životom nastavio dalje objavio sam i pjesmu 'Proljeće' odnosno zezanciju za prvi dan proljeća i primio sam na stotine poruka podrške na svom Instagramu od svoje publike sa Tik Toka, djeca su oduševljena a to mi je i bio cilj da njih uveselim, sada trenutno radim na nekoliko ozbiljnih projekata namijenjenih svim dobnim skupinama. 

- Odmah nakon što sam javno objavio raskid svojih zaruka počele su pristizati raznorazni upadi, upucavaju mi se i muškarci i žene a neki od muškarca su sa hrvatske estrade - otkrio je.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Adisibio 23.03.2023.

    Laže selo, lažu ljudi..

  • Mr. Pickles 23.03.2023.

    Ovaj je građen kao 12-išnji dječak...

  • DancingQueen 23.03.2023.

    Influencer.😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare