To je to što me zanima!

INmusic festival: Iscrpljenog Britanca zamijenio riječki Let 3

Britanski glazbenik Ben Drew otkazao je koncert zbog iscrpljenosti. Na nultom danu festivala svirali su Let3. Riječki rokeri pokazali su se kao odlična zamjena
Vidi originalni članak

Nakon što je irski rock bend The Cranberries otkazao gostovanje na INmusic festivalu na zagrebačkom Jarunu, u četvrtak je obožavatelje razočarala vijest da ni Plan B neće doći u Hrvatsku. Britanski glazbenik Ben Drew otkazao je koncert zbog iscrpljenosti. Na nultom danu festivala svirali su Let3. Riječki rokeri pokazali su se kao odlična zamjena.

Publika je uglas pjevala njihove hitove "Vjeran pas", "Profesor Jakov", "Dijete u vremenu", "Mamne baneta" i druge. Gitarist Damir Martinović Mrle tisuće ljudi počastio je trbušnim plesom u šljokičastim kratkim hlačama. Na Jarunu je gostovao i bend zagrebačke glumice Zrinke Kušević. Boom Pacha Boom oduševili su ljubitelje retro glazbe na 'Tko pjeva zlo ne misli' pozornici. Večer su zatvorili Englezi Gorillaz Sound System.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ovca009 29.06.2012.

    Ja obozavam let_3, posebno pjesme Pimpacem u celo i Rijecke vjeverice

  • baš_je 29.06.2012.

    ma let 3 najbolji uživo!!! luđačka energija i odlična glazba. i to baš uvijek.

  • Dr.VK 29.06.2012.

    zato Mrle i ekipa nisu nikada iscrpljeni, bravo LET-ovci. Svaki koncert odrade vrlo profesionalno i svirački i scenski, samo tako dečki nastavite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare