To je to što me zanima!

Đino Lambaša: Ne osuđujem Stojana, on prolazi kroz pakao

Glumica Dolores Lambaša stradala je u srijedu u prometnoj nesreći. Njezino tijelo podleglo je teškim ozljedama. Za volanom automobila bio je glumac Stojan Matavulj
Vidi originalni članak

Vozač sam već više od 35 godina i to se moglo uistinu dogoditi svakome, pa i meni. Nikad ne bih dozvolio da se netko osudi za nešto što je napravio iz nehaja, rekao je za Index.hr Đino Lambaša, otac Dolores Lambaše koja je u srijedu preminula zbog ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći na autocesti A3 kod velike Kopanice. Tijelo glumice nije izdržalo teške ozljede. Automobil je vozio glumac Stojan Matavulj (52). 

- Ne osuđujem Stojana jer on to nije htio učiniti. Automobili i motori u današnje su vrijeme postali najopasnija oružja - rekao je Đino koji polako počinje shvaćati da njegove kćeri više nema. 

- Stojan nam je izrazio sućut. Mogu samo reći da on u ovim trenucima prolazi kroz pakao. U teškom je grču i plaču, što da vam kažem. Jad i nevolja - ispričao je Đino te dodao da ga uopće ne zanimaju rezultati toksikološkog nalaza koji će pokazati je li glumac vozio u alkoholiziranom stanju. 

Glumica je pokopana u petak na šibenskom gradskom groblju Kvanj. 

Dolores ispraćena uz pjesmu 'Krist jednom stade na žalu'

Idi na 24sata

Komentari 227

  • Živorad 30.10.2013.

    Jesu li Stojana strpali u istražni zatvor?

  • najiram 29.10.2013.

    To je najopasniji doba noči za voziti automobil, poslije svračanja u vinski podrum u Iloku, pa poslije toga sjesti za VOLAN je jednako samoubojstvo iz zasjede, još da NEKO kraj tebe slatko spava, tako nešto ne može uraditi normalan čovjek, NEKA MU SE SUDI, JEDAN ŽIVOT JE U PITANJU, PITAM TE STOJANE DA LI BI SVOJU KČER STAVIO DA SPAVA, A TI SJEO ZA VOLAN POSLIJE ČAŠE VINA I VOZIO, KAKO TE NIJE STID DA TE SE DOČEPAM NIKAD VIŠE NITI BI PIO NITI BI VOZIO, IDIOTE OD ČOVJEKA.

  • bebi55 29.10.2013.

    Dok pijem ne vozim a kada vozim sam ispavana, odmorna i trijezna. I to je cijela mudrost. Ne može se svakome dogoditi da si rezervira sobu, noć provede u podrumima punim alkohola, umoran, pijan itd. sjeda za volan. Nitko ne spominje vozača automobila u koji se zabio, u kakvom je on psihičkom stanju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare