To je to što me zanima!

Instagramom zamijenile crveni tepih pa objavljuju gole fotke...

Kylie Jenner, Rita Ora, Sofia Vergara... Ovo su samo neka od imena poznatih dama koje vrijeme u izolaciji troše i na objavljivanje provokativnih fotografija na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Ni svjetske zvijezde nije zaobišla izolacija za vrijeme pandemije korona virusa. Prisiljene su boraviti između četiri zida, a glamurozna događanja, crvene tepihe, koncerte i izlaske za sada mogu zaboraviti. 

Buduću da se ne pojavljuju na crvenom tepihu, pojavljuju se na društvenim mrežama gdje sa svojim pratiteljima dijele provokativne i seksepilne fotografije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Diva Jennifer Lopez (50) dane u izolaciji provodi sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom (44), s kojim je zbog pandemije morala otkazati svadbu ove godine. Iako je ova dama prešla pola stoljeća, fotografijama u bikiniju još uvijek privlači pažnju.

Pjevačica Rita Ora (29) trenutno je u izolaciji na seoskom imanju Cotswolds, koje je udaljeno oko 150 kilometara od njezinog doma u Londonu. Vrijeme provodi u svojem velikom vrtu u potpuno opuštenom izdanju, a otvorila je i sezonu sunčanja.

Milijarderka Kylie Jenner (22)  je trenutačno 'zarobljena' u svojoj ogromnoj vili s kćeri i dečkom, reperom Travisom Scottom (27). Iako su prošle godine prekinuli, par se pomirio netom prije nego što je Amerika proglasila karantenu. Najviše joj nedostaju sestre i nećaci. 

Britanska kantautorica Lily Allen (34) u više je navrata pisala kako je pitanje dana kad će joj zabraniti korištenje Instagrama zbog sadržaja kojim obasipa svoje pratitelje. No, nedavno je ipak 'počastila' golišavim izdanjem.

Glumica Sofia Vergara (47) u izolaciji uživa sa svojim suprugom, glumcem Joeom Manganiellom (43), ali i nećakinjom Claudijom Vergarom. Organizirala je piknik i pohvalila se s nekoliko fotografija na kojima su u prvom planu završile bujne obline.

Manekenka Bella Hadid (23) trenutno ne može šetati modnim pistama, no redovito ima snimanja preko FaceTimea. Naravno, većina njezinih fotografija sa snimanja je u golišavom izdanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Baba Yaga. 03.05.2020.

    ja sam puno bolja pa se ne slikam

  • Ambiss 03.05.2020.

    - podržavam ovakav način oglašavanja :) :) :)

  • 03.05.2020.

    Jedino Sofiu priznam

Komentiraj...
Vidi sve komentare