To je to što me zanima!

'Intenzivno se bavim politikom Amerike. Debeloguzi Trump je za zgražanje, a ne dob Bidena'

Vlatka Pokos još je jednom komentirala nedavno američke izbore, gdje je pobijedio Joe Biden. Smeta joj što se nižu loši komentari na račun njegovih godina te je stala u obranu novog predsjednika
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos (50), koja već godinama živi u Torontu, pobjedom Joea Bidena (77) na američkim predsjedničkim izborima bila je oduševljena. 

- Volimo te, svijet te treba - poručila je Vlatka novom američkom predsjedniku.

POGLEDAJTE VIDEO: Vlatka Pokos napredovala u karijeri

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada je Vlatka objavila svoju fotografiju iz mladosti te progovorila o politici i ružnim komentarima.

- Mlada sam i lijepa, nemam čak niti puder na licu, samo crveni ruž, koji sam voljela u to vrijeme. Zar netko doista misli da sam danas manje vrijedna kao osoba i žena? Mislim da se to nitko ne bi usudio reći na glas, čak i da to misli. To može misliti samo primitivna i ograničena osoba. Da ne kažem zla i glupa - počela je Vlatka svoju objavu. 

Potom se osvrnula na loše komentare upućene novom predsjedniku Amerike.

- Kako onda objasniti ovu poplavu 'mudrih' komentara o životnoj dobi jednog izuzetnog čovjeka, koji je na sreću svih nas, postao predsjednik Amerike? To zgražanje nad njegovim godinama je nepodnošljivo i jadno. I to od strane ljudi koji se navodno bore za ljudska i ženska prava. Licemjerno. Govori o nerazumijevanju, neznanju i najgoroj, sveprisutnoj diskriminaciji po životnoj dobi. Najraširenijoj diskriminaciji u modernom svijetu, dokazano - rekla je Pokos.

Mišljenja je da niti jedna osoba se ne može boriti za jedno pravo, a istovremeno diskriminirati drugo. 

- Moja strast je povijest i politika, osobito američka kojom se intenzivno bavim. Joe Biden je izniman političar, a još fascinantniji čovjek i dobitak za čovječanstvo. Iznimno vitalan, lucidan i topao čovjek. Nikada u povijesti američkih izbora niti jedan kandidat nije osvojio više glasova birača. Činjenice - kaže Vlatka.

OBJAVILA NJEGOVU FOTKU Pokos je zadovoljna Bidenovom pobjedom: Volimo te i trebamo

Potom je 'oplela' po svima koji na loš način komentiraju Bidenove godine, a nije imala ni riječi hvale za Donalda Trumpa (74).  

- Ne sjećam se da se itko u Hrvatskoj zgražavao nad godinama debeloguzog, polupismenog idiota koji je donedavno bio američki predsjednik. Licemjeri - zaključuje. 

Idi na 24sata

Komentari 101

  • sprangija 12.11.2020.

    ......vetino

  • 12.11.2020.

    Da je pobjedio debeloguzi Trump mogla bi postati prva dama, koliko smo u proslosti mogli vidjeti starikljavi likovi su ti TOP, a jos kad imaju šoldi. Simple THE BEST, true American dream 😜🤪🤪

  • marinkp 11.11.2020.

    Kad si samo,uza sve ostalo,uspjela da i PROUČIŠ njihovu povijest..Alo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare