To je to što me zanima!

Internet bruji: 'Grašin kum je za svadbu priredio tortu kakvu je prije dvije godine i Danijeli...'

Danijela je 2019. godine proslavila suradnju s slovenskim kuharom koji joj je tada ispekao tortu. Grašini obožavatelji odmah su primijetili sličnosti s tortom kakvu je imao i on na svom vjenčanju
Vidi originalni članak

Veličina odgovara, boja kreme također kao i minimalističko ukrašavanje. Slovenski chef Tomaž Kavčić za subotnje vjenčanje glazbenika Petra Graše (45) i Hane Huljić (31) u Splitu, pripremio je tortu koja uvelike podsjeća na onu koju je ispekao prije dvije godine pjevačici i svojoj bliskoj prijateljici Danijeli Martinović (50). Obožavatelji glazbenika odmah su primijetili sličnost i o sličnim tortama se raspisali po društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU S DANIJELOM MARTINOVIĆ

Te 2019. je pjevačica u slovenskom dvorcu Zemono proslavila 20 godina prijateljstva sa slavnim kuharom, sada Grašinim kumom, što su tada okrunili i poslovnom suradnjom. 

- Imala je koncert u blizini i došla je k nama nešto pojesti na brzinu. Zvali su me organizatori i rekli 'Danijela je sigurno kod tebe' - rekao je tada Tomaž o tome kako su se upoznali. Zajedno su 2019. promovirali Dialogue, marku tonika.

STIGLA IZ KUMOVOG RESTORANA Hanina i Grašina svadbena torta izazvala raspravu: Ne vjerujem!

Dvije godine kasnije, Tomaž je bio Grašin kum, uz bivšeg košarkaša Dinu Rađu, a jedina na prvu razlika u poslasticama je naziv 'Dialogue' koji je ispisan na Danijelinoj torti.

Inače, kuhari su se tortom s Grašine i Hanine svadbe pohvalili na društvenim mrežama te je već tada obožavatelje začudio manjak raskoši i 'katova' koji su popularni u izgledu svadbene torte.

ODGOVARAO NA PITANJA Kum otkrio tko je ulovio buket na vjenčanju Graše i Hane

- Očito je da su mladenci takvu tortu željeli. Svakako je okus najvažniji, to je ipak hrana - pisalo je među komentarima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 63

  • rokospartanius 25.02.2022.

    ŠKANDAL!!!!!!

  • Slajzerizer 25.02.2022.

    Grašo se udao za reality familiju,a Danijela glumata frajeri u a biološki sat otkucava.

  • Žuži. 25.02.2022.

    Kad god ugledam te slike pomislim šta to curi fali kad su je mladu dali za stara .Može on biti očev prijatelj,ali prijatelju se zato ne daje mlada,lijepa kćer

Komentiraj...
Vidi sve komentare