To je to što me zanima!

Internet-premijera spota klape Cambi za pjesmu 'Jedna rič'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na koncertu klape Cambi na splitskom Poljudu, redatelj Tino Bilandžić snimio je spot dočaravši time onu užarenu atmosferu koja je cijelo vrijeme vladala stadionom
Vidi originalni članak

Pjesma 'Jedna rič' klape Cambi pobjednička je pjesma ovogodišnjeg festivala 'Dalmatinske šansone 2011.' u Šibeniku. Od svoje prve izvedbe pjesma je lako pronašla put do publike.

Na nezaboravnom koncertu koji je klapa Cambi održala na splitskom Poljudu, redatelj Tino Bilandžić snimio je spot dočaravši užarenu atmosferu koja je cijelo vrijeme vladala stadionom.

Internet-premijeru spota klape Cambi za pjesmu 'Jedna rič' možete pogledati samo na portalu 24sata.

Od 01.10.2011. u prodaji će biti i album sa snimkom koncerta s Poljuda. Klapa će 14. listopada pjevati u dvorani Mladost u Rijeci, 21. listopada u dvorani Višnjik u Zadru i 27. listopada u zagrebačkoj Ciboni. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • jazz2610 26.09.2011.

    Zna se da je ova klapa jedna od najboljih klapa, ako ne i najbolja.Dokazali su da mogu pjevati i a capella i s instrumentalnom pratnjom. Idu mi na živce dušebrižnici koji bi klapsko pjevanje ograničili samo na dalmatinsku konobu. Uostalom, ako je ovo "prostituiranje" klapske pjesme, ja sam za legalizaciju.Samo naprijed, Cambi!

  • BeautifulMistake 26.09.2011.

    odlični su...svaka čast...njihove pjesme nikako ne dosade i uvijek ih je lijepo čut...<3

  • sweet01 26.09.2011.

    nije uopće preseravanje..triba znat pivat.. u klapi nema šanse da neko piva ko nema sluha ni glasa..svaka čast svim klapama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare