To je to što me zanima!

‘Into the Storm’ će se vrtjeti iza Nine Kraljić na Eurosongu

Video, kako saznajemo, vrtit će se iza Nine na ekranima tijekom nastupa, a djelo je Romulić & Stojčić multimedia studija. Čini ga čak 70.000 fotografija snimljenih tijekom dvije godine
Vidi originalni članak

Prvi vam donosimo promo video za pjesmu ‘Lighthouse’ s kojom će Nina Kraljić 10. svibnja predstavljati Hrvatsku na natjecanju za Pjesmu Eurovizije. Video ‘Into the storm’ će se, kako saznajemo, vrtiti iza Nine na ekranima tijekom nastupa, a djelo je Romulić & Stojčić multimedia studija.

Čini ga čak 70 tisuća fotografija snimljenih tijekom dvije godine i montiranih 2 mjeseca. Većina je kadrova snimljena na Braču, Hvaru i na Biokovu.  

Idi na 24sata

Komentari 58

  • liliana 26.03.2016.

    Prekrasno,konačno da izađemo sa svjetskom pjesmom.Ovi naši kompozitori koji se bune "jako" su nas proslavili do sada.Smiješni su,nikada nismo imali dobru pjesmu,osim one od Cetinskog.Bravo Nina,nedaj se ometati,vrhunski je sve.

  • menart 23.03.2016.

    debili iskompeksirani vise s nacionalizmom. pa nek je produkcija iz austrije i njemacke. prijateljske drzave. patite al niste znali 15godina izabrat na dori uvik za krive pisme glasali. kad ste taki zasto niste onda antoniju solu koja bi hrvatsku skroz prestavljala a ne one KRALJEVE VASE. Nebi ikad dao da glasa narod, vidjeli ste sta ste vazda izabrali. ahahaha NINA samo pucaj. Dojcland i Austrija je uz tebe.

  • liliana 22.03.2016.

    Vrhunski,i pjesma i spot.Bravo,konačno da se ne sramimo nastupa na Eurosongu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare