To je to što me zanima!

Ipak bez naslova: Hrvatica (26) je izgubila u finalu Masterchefa

Sucima nije bilo lako odlučiti, a i slavni Gordon Ramsay zamolio je kolege suce da prvi put oboje natjecatelja proglase pobjednicima. Borba je bila nevjerojatno tijesna
Vidi originalni članak

Hrvatica Nataša Crnjac (26) ipak nije osvojila titulu američkog Masterchefa u borbi s Talijanom Lucom Manfeom u velikom finalu četvrte sezone kulinarskog realityja. 

Sucima nije bilo lako odlučiti, a i slavni Gordon Ramsay zamolio je kolege suce da prvi put oboje natjecatelja proglase pobjednicima. Borba je bila nevjerojatno tijesna. Finalisti su kuhali tri slijeda jela, a Luca je posebno oduševio kuhanim rebrima. Osvojio je 250.000 dolara te će izdati i svoju kuharicu. 

Suci su priznali da je odluka bila jako teška. Komplimenata je bilo na obje strane, Natašu su opisali kao 'impresivnu', a Lucu 'kao strast sa srcem i dušom'. 

Nataša oduševila Gordona Ramseyja 

Nataša Crnjac (26), čija majka je Argentinka, a otac Hrvat, najstrožeg člana žirija, škotskog šefa Gordona Ramsaya (46), oduševila je spajanjem nespojivih namirnica.

- Obiteljsko naslijeđe najviše je utjecalo na moj stil kuhanja. Rodila sam se u Južnoafričkoj Republici, a u Ameriku sam došla kad mi je bilo devet godina. Volim spajati sve te kulture u kuhinji. Valjda sam zato i dogurala do finala - kaže Nataša. 

Zbog snimanja showa svaki tjedan je putovala iz San Diega u Los Angeles, dok su 16-mjesečnog sina Diega čuvali njezini roditelji. 
Natašin suprug, koji je već 12 godina časnik američke vojske, bio je cijelo vrijeme u misiji na Bliskom istoku.

- Ljubav zbilja ide kroz želudac, a ja volim biti domaćica, dobra majka i supruga. Obitelj mi je rijetko na okupu zbog muževa posla pa ne idemo u restorane, nego uživamo u toplini doma i mojim specijalitetima - izjavila je Nataša.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • Lacuna 13.09.2013.

    Sve je to super, ali ona nije baš Hrvatica, per se...

  • AnytaKo 12.09.2013.

    u Americi nije bitno bit prvi, bitno je biti među najboljima... nisu ko mi.... ako nisi prvi, nevaljaš!

  • only_me 12.09.2013.

    Svi koji su gledali Masterchef znaju da je zaslužila pobjedu, ali eto Luca je pobijedio jer je ispao prošle godine, eto doživo american dream..mora se i priča prodat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare