To je to što me zanima!

Ipak je bila model: Pogledajte Nevenkinu 'fotku' iz mladosti

Nevenka Bekavac u prošloj sezoni showa 'Ljubav je na selu' izjavila je kako se nekad bavila manekenstvom. Na društvenoj mreži objavljena je Nevina fotografija iz mlađih dana
Vidi originalni članak

Nevenka Bekavac u zadnje dvije sezone emisije 'Ljubav je na selu' postala je prava zvijezda. Nju obožavaju mediji, gledatelji i društvene mreže, a njezine zabavne izjave redovito se prepričavaju. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A kada se Nevenka nekoliko puta pohvalila kako se između raznih vrsta sportova bavila i manekenstvom, nevjernih Toma nije nedostajalo. Čak ju je i njezin nesuđeni ženik Goran Žigo opisao kao 'teretnu'.

Ipak, fotografija iz mladosti pokazuje da je Nevenka bila itekako zgodna. Fotografija koja je objavljena na Facebook stranici 'Nevenka i Žigo' osvojila je u kratkom roku tisuće lajkova i potvrdila da je našoj Nevi samo nebo granica. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Idi na 24sata

Komentari 127

  • LaKreda 19.11.2016.

    Slušajte vi to "Spavaš li mirno Adriana Limo"? to su novinari napisali u opisu linka,sramota.I koliko još objavljuju o njoj članke i još su platili oglas da bi se to promoviralo .O ovoj ženi nije ništa smiješno.Ako želi nek i dalje sanja o muškarcu sa jahtama ,nas ne treba bolit briga,a ti novinari i ljudi koji se njoj rugaju oni valjda neki imaju viška kila ali tu anonimno pišu kaj sve ne,a ne gledaju sebe .

  • Aurelijus(416241) 19.11.2016.

    Pa dobro jesi ti ikada u životu vidio koju manekenku?

  • VladoMarunic 18.11.2016.

    Samo netko kamenog srca se može izrugivat ovoj jadnoj djevojci.Urednik je dno-dna kad je dopustio ovo..:(

Komentiraj...
Vidi sve komentare