To je to što me zanima!

Ipak ne može sakriti ćelavost: Travolta je uhvaćen na 'djelu'

Glumac se na predstavljanju zrakoplova Bombardier pojavio s bujnom crnom kosom dok je samo dan ranije tijekom teniskog meča s prijateljem viđen gotovo ćelav
Vidi originalni članak

Odavno je poznato da glumac nosi perike kako bi prekrio svoju ćelavost. John Travolta (57) nedavno je tijekom teniskog meča s prijateljem viđen gotovo ćelav dok se samo dan kasnije na predstavljanju novih zrakoplova Bombardier  u Los Angelesu pojavio s bujnom crnom kosom.

U kožnoj pilotskoj jakni Travolta je rado pozirao pokraj izloženih primjeraka. Otkrio je da njegova obitelj voli da avionom zajedno odlaze na izlete.

U studenom suprugu Kelly Preston te njihovu djecu, kćer Ellu (11) i desetomjesečnog sina Benjamina, prvi put planira odvesti u Australiju.

- Kellly je jako ponosna na mene. Ona i djeca vole letjeti - rekao je glumac.

Tijekom nedavnog posjeta jednom autosalonu, glumac je ostao bez svog vintage Mercedesa 280Sl iz 1970. godine.

- Gledao sam Jaguare i ostavio ga parkiran sa strane. Osam do deset minuta poslije nije ga više bilo. To je kao u filmu 'Nestali u 60 sekundi'. Ali, bar mi nisu ukrali avion, iako bi njega možda bilo lakše pronaći - našalio se Travolta.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • arsenalist 21.09.2011.

    izgleda ko Berlusconi

  • musicfan17 21.09.2011.

    koja je on legenda.obožavam ga <3

  • chuperak 21.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare