To je to što me zanima!

Ipak ne odustaju: Idu skupa na planinu, ali ne smiju se seksati

Kako bi spasili brak, kabalistički svećenik koji je 2005. godine vjenčao Demi Moore i Ashtona Kutchera, savjetovao im je da odu u kolibu na planinu i vide kako će dalje
Vidi originalni članak

Ashton je zaplakao kad je vidio Demi na nekom tulumu. Pokajao se što ju je povrijedio, rekao je prijatelj para.

Glumce je učitelj kabale poslao na planinu da vide mogu li spasiti svoju vezu.
 Demi Moore (49) još voli nevjernog Ashtona Kutchera (34) i spremna mu je pružiti još jednu šansu. Kako bi spasili brak, kabalistički svećenik Yehuda Berga, koji ih je vjenčao 2005. godine, savjetovao im je da odu u kolibu na planinu i vide kako će dalje.

- Meditirat će i razgovarati, a spavat će u odvojenim sobama kako se ne bi seksali. To im je svećenik izričito zabranio - kaže prijatelj para.

Demi je u siječnju ove godine završila u bolnici nakon što se predozirala plinom za smijanje, alkoholom i tabletama za smirenje. Moore je 'pukla' jer ju je Ashton varao. Glumac se seksao s ljubavnicama i u njihovoj kući. 
Demi nikad nije predala papire za rastavu jer je vjerovala da će se pomiriti s nevjernim suprugom.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • lolita 29 22.06.2012.

    i koliko vam je kabala svećenik naplatio ovaj savjet i smjernicu!!? Pa ja bi vas bolje savjetovala- smiješni ste i jadni!!! kabala- izmišljotina da se takvima poput vas i one babe madone izmuze lova

  • lolita 29 22.06.2012.

    ma ova Demi nije normalna!!! sve mi se čini da to ima veze sa njenom opsesijom zvanom mladost!!!!! nećeš se pomladiti ako imaš mlađeg nevjernog muža samo ćeš ostariti!!!! Glupe su sve žene koje oproste nevjeru!!!!!

  • zrinka_2012 22.06.2012.

    taj ashton mi je tak gnjusan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare