To je to što me zanima!

Ipak otkrivena tajna plavih ručnika Marka Grubnića?

Modni mačak nikad ništa ne ukrade iz hotela jer uvijek nosi i previše svojih stvari. Najviše bi želio otići na odmor negdje gdje ga neće prepoznati
Vidi originalni članak

Marko Grubnić (27) prije mjesec dana odsjeo je u splitskom hotelu Lav. S njim je bio prijatelj Aleks. Tamo je uzeo plave ručnike za plažu koji se vide na fotografijama s ljetovanja u Vodicama - rekao je naš čitatelj.
- Nisam ukrao ručnike. Na mojim ručnicima piše United Colors of Benneton i kupio sam ih. Nemam naviku ništa uzimati iz hotela jer sa sobom nosim previše stvari - tvrdi Modni mačak. Dodao je da se s prodavačem u butiku Aleksandrom Bašićem Aleksom susreo tek u Vodicama. U hotelu Le Meridien Lav neslužbeno smo doznali da imaju tri vrste ručnika za plažu. Potpuno plave, plave s okomitim bijelim crtama i plave s vodoravnim bijelim crtama. Dok je uživao u luksuzu hotela s pet zvjezdica, Marku je netko razbio automobil u hotelskoj garaži zbog čega je Modni mačak, doznajemo, dignuo pravu frku.
- Netko mi je napravio udubljenje na sredini haube. Djelatnicima hotela bilo je jako neugodno i ispričali su mi se. Bili su profesionalni i platili štetu. Popravak je stajao oko 2000 kuna - otkrio nam je Marko.
On i njegov, kako kaže, dugogodišnji prijatelj Aleksandar kupali su se u Vodicama, na Murteru i u Zadru. Dok su bili na Murteru, tražili su skrivene uvale.


MODNI MAČAK OBOŽAVA LEŽANJE NA LUFTIĆU
Marko je otkrio da se kao dijete igrao barbikama. Stoga nije čudno što je za ljetovanje odabrao ružičasti “luftić”. Kupaće gaće i naočale su mu u istoj, bijeloj boji.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ares 25.08.2009.

    ....on voli \'besplatne\' ručnike bilo koje boje........... :))))))))

  • Simba01 24.08.2009.

    Samo me zanima kako se novinaru koji je ovo pisao nije neugodno potpisati na tekst. Katastrofa.

  • Simba01 24.08.2009.

    KOGA BRIGA ŠTO TAJ PROPUH RADI?! I KAKVE SU MU BOJE RUČNICI...HALOOOO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare