To je to što me zanima!

Ipak voli oble stražnjice: Nova Krisova cura jako nalikuje Kim

Prema pisanju američkog TMZ-a, bivši suprug Kim Kardashian već pet mjeseci ljubi Fatmire Sinanaj (25) koja se može pohvaliti oblinama poput njegove bivše supruge
Vidi originalni članak

Nova djevojka Krisa Humphriesa (28) veoma nalikuje njegovoj bivšoj supruzi Kim Kardashian (31) s kojom je u braku proveo samo 72 dana. Sudeći prema njezinim fotografijama na Facebooku, Fatmire Sinanaj (25) može se pohvaliti sličnom oblom stražnjicom poput svoje prethodnice. Nakon objave o rastavi, izvor blizak bivšem paru izjavio je da je Kris tijekom braka vrijeđao starletin izgled i govorio joj da je debela.

Prema pisanju američkog portala TMZ, košarkaš je u vezi s crnkom posljednjih pet mjeseci. Iako Kris demantira vezu s glasnogovornicom jednog hotela u New Yorku u kojem su se navodno i upoznali, nedavno su zajedno snimljeni tijekom odmora u Miamiju, a redovito se viđaju i na košarkaškim utakmicama.

Fatmire je jednom prilikom na Twitteru napisala kako je plaši lice Kimina očuha Brucea Jennera zbog brojnih estetskih operacija, a u više navrata je pokazala da nema lijepo mišljenje ni o starletinom novom dečku Kanyjeu Westu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • bubić 08.06.2012.

    ista kao i kim samo je kim poznata i plastična

  • AntonGojani 08.06.2012.

    dovoljno je reći da je bila sa bivšim mužem 72 puna dana, toliko o njenoj inteligenciji, samopouzdanju i vjerojatno svakom normalnom čovjeku najvažnijem odabiru u životu, koga ženiti ili ti za koga se udat..

  • SekaAllTimeLow 07.06.2012.

    a slične jesu.. kim je prekrasna.. a kad sam gledala njen show, ovaj lik je izgledo ko kreten. a vjerojatno je brak i sve ionak bilo namješteno :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare