To je to što me zanima!

Iranska Angelina je u pritvoru zbog bogohuljenja i korupcije...

Privedena je po nalogu teheranskog suda. Konkretno, optužuju je za bogohuljenje, poticanje mladih na korupciju, nezakonito stjecanje imovine i nepoštivanje pravila o odijevanju
Vidi originalni članak

Sahar Tabar (21), koja je poznata kao 'iranska Angelina Jolie', uhitili su i zadržali u pritvoru zbog velikog broja optužbi, uključujući i bogohuljenje te poticanje na nasilje, prenosi The Guardian. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Privedena je po nalogu teheranskog suda koji smatra da se bavi kulturnim zločinom i moralnom korupcijom. Konkretno, optužuju je za bogohuljenje, poticanje mladih na korupciju, nezakonito stjecanje imovine i nepoštivanje pravila o odijevanju. 

Iranka se 'proslavila' zbog neuspješnih plastičnih operacija kojima je drastično promijenila svoj izgled u želji da nalikuje holivudskoj zvijezdi Angelini Jolie (44). Fotografije estetskih zahvata objavljivala je na profilu na Instagramu jer je ta društvena mreža dostupna u Iranu, dok su ostale poput Facebooka i Twittera službeno zabranjene.

Tako je navodno prošla 50 estetskih operacija, a djevojka je priznala i da se godinama izgladnjivala pa je došla do samo četrdeset kilograma. Velika inspiracija joj je i lik 'Mrtve nevjeste' u koju se često preruši za potrebe snimanja. 

- Svaki put kad se fotografiram za Instagram, našminkam se na smiješni način. Volim se izražavati. To je umjetnost. Moji fanovi znaju da to nije moje pravo lice - rekla je Sahar. Iranka voli svoje fotografije dodatno 'dotjerati' i u Photoshopu što je vidljivo jer nije baš vješta u tome. 

Prije nego je 'otišla pod nož', Sahar je izgledala 'prosječno', ali joj se to nije sviđalo. Danas nosi plave leće, ima dva piercinga u obrazima, napravila je brojne operacije i nosi perike. Njeni pratitelji joj kažu da izgleda poput zombija, a ona to s oduševljenjem prihvaća.

Iran je poznat po svojim strogim zakonima, a slučaj Sahar Tabar nije izdvojen jer su i mnogi drugi iranski influenceri i modni blogeri optuženi za kršenje zakona.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Mitoikorupcija_1 09.10.2019.

    I treba je zatvori da djeca to ne gledaju ili nedajBoze srecu na ulici

  • tomo100brt 08.10.2019.

    Ova me podsjetila na likove iz onih animiranih filmova Tima Burtona: Predbožićna noćna mora i Mrtva nevjesta. Mogla bi slobodno tamo glumiti.

  • 08.10.2019.

    Što je ovo?koliko bi ova prodala narančina??

Komentiraj...
Vidi sve komentare