To je to što me zanima!

Iranske novine 'fotošopirale' su ovu fotku zbog Georgine. Vidite li zašto? 'Jako će se uzrujati!'

Georgina Rodriguez nije bila golišava. Nakon što se s obitelji preselila u Saudijsku Arabiju, prihvatila je stroga pravila odijevanja kojih se moraju pridržavati žene u toj zemlji
Vidi originalni članak

Georgina Rodriguez (30) pozirala je sa svojim partnerom, nogometašem Cristianom Ronaldom (39) i njihovom djecom povodom njegova rođendana. Ronaldo je fotografiju objavio na Instagramu, a ubrzo su je prenijeli mediji, uljučujući iranske novine Hamshahri, koje su cenzurirale fotku, javlja Daily Mail.

Iranske novine fotošopirale su Georgininu stražnjicu. Učinili su je ravnom. 

- Georgina će se jako uzrujati. Naporno radi kako bi postigla ovaj izgled i jako je ponosna na svoje obline.To samo pokazuje koliko je uvrnut stav prema ženama u nekim dijelovima svijeta. To je samo stražnjica - rekao je izvor blizak paru.

POSEBAN DAN ZA PORTUGALCA Ronaldov misterij: Jedno mu je dijete umrlo, a za troje nikad nije objavio tko su im majke...

Georgina nije bila golišava. Nakon što se s obitelji preselila u Saudijsku Arabiju, prihvatila je stroga pravila odijevanja kojih se moraju pridržavati žene u toj zemlji.  

Primjerice, u javnosti mora nositi abaju, dugu tuniku tamne boje. Kodeks odijevanja nalaže 'skromnost i pristojnost' u odijevanju, dakle ne smije nositi pripijenu niti prozirnu odjeću.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 17.02.2024.

    Muški šovinisti, a ne bi joj rekli ne :DDDD

  • Zunza 17.02.2024.

    A ima gepek za 10!

  • kaznionica 5+ 16.02.2024.

    Habibi je rekao svoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare