To je to što me zanima!

Ireland Baldwin (17) krenula je stopama majke Kim Basinger

Kći Kim Basinger i Aleca Baldwina potpisala je ugovor s modnom agencijom IMG. Kim Basinger je bila Fordov model prije no što je započela glumačku karijeru
Vidi originalni članak

Ireland Baldwin (17), kći oskarovke Kim Basinger (59) i Aleca Baldwina (54), krenula je stopama svoje slavne majke. Na Twitteru se pohvalila kako je potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom IMG u kojoj su karijeru započele zvijezde poput Kate Moss i Christy Turlington. 

- Službeno radim za Two Management i modnu agenciju IMG. Blagoslovljena sam i sretna - napisala je na Twitteru.

Njezina majka Kim Basinger bila je uspješan Fordov model prije no što je započela glumačku karijeru i proslavila se ulogom Bondove djevojke u filmu 'Never Say Never Again'.

Ireland se našla u središtu pažnje javnosti 2002. godine kada se glumački par razvodio nakon devet godina braka i vodio dugotrajnu bitku za skrbništvo. Javnost je tada doznala da je Alec kći u govornoj poruci, koja je procurila u javnost 2007. godine, nazvao 'nepristojnom, neobazrivom malom svinjom'. No s ocem je danas u dobrim odnosima, a prihvatila je i njegovu novu suprugu (28) Hilariju Thomas, koju ponekad iz zezancije zove 'mamom'.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • zeko0007 12.03.2013.

    slatka mala

  • chelseaMG 11.03.2013.

    predobra mala. vidi se da je na mamu.

  • Freeda 11.03.2013.

    Mozda je nasljedila od majke i onu sexy privlacnost,jer od oca ne moze nikako!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare