To je to što me zanima!

Irina nije sretna: Nude mi samo uloge striptizeta ili konobarica

Manekenka želi da joj redatelji ponude ozbiljnije uloge, a ne samo one u kojima je dovoljno to što je seksi. Oduševila ju je prva uloga Herkulesove partnerice Megare
Vidi originalni članak

Djevojka Cristiana Ronalda (29) skinula se za naslovnicu novog izdanja časopisa Maxim. U intervjuu za spomenuti časopis požalila se da joj redatelji nude samo seksi uloge. 

- Svaki put kad mi daju scenarij radi se o ulozi konobarice ili striptizete - žali se Irina Shayk (28), koja misli da ne bi bila loša u tim ulogama, ali ipak bi htjela da joj ponude nešto ozbiljnije. 

Ipak, oduševila se kada su joj ponudili ulogu Megare, Herkulesove ljubavi, a partnera joj glumi Dwayne The Rock Johnson (42). U filmu 'Hercules' Irina je skinula gotovo svu odjeću sa sebe.

U intervjuu za spomenuti časopis dodala je kako ona i dečko ignoriraju loše komentare i one koji ih ne vole. 

- Nije me briga za tuđe mišljenje, a nije ni Cristiana. Neki ljudi te vole, a neki mrze. Samo moraš biti jak - zaključila je. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • black_cat 04.07.2014.

    ja vjerujem da joj leže karakterne uloge..

  • piton_u_hlacama 03.07.2014.

    A kaj bi ona, ulogu Marie Curie ili majke Tereze???? :)))) Sretna ak joj daju i ulogu konobarice, treba znati i to odglumiti, jer konobarice nesto i rade za razliku od starleta i modela.

  • LucyČulić 03.07.2014.

    meni samo to i nude ali u stvarnom životu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare