To je to što me zanima!

Irina odselila od Bradleya, nije mogla podnijeti Lady GaGu?

Iako je Lady GaGa javno demantirala aferu i tvrdila kako među njom i Bradleyjem ne postoji ništa više od prijateljstva, dodatno je pokrenula glasine kada je raskinula zaruke s Christianom Carinom...
Vidi originalni članak

Nakon šuškanja kako su manekenka Irina Shayk (33) i glumac Bradley Cooper (44) u vezi samo zbog kćeri Lee De Seine (2), manekenka se navodno iselila iz zajedničkog doma vrijednog 30 milijuna kuna u losanđeleškoj četvrti Pacific Palisades, piše Cosmopolitan

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisu u dobrim odnosima već nekoliko mjeseci te je ona odlučila kako bi bilo najbolje da se preseli u svoj stan. Čini se kako par neće ostati zajedno u vezi - izjavio je izvor blizak manekenki i glumcu koji su zajedno od 2015.  

Samo nekoliko mjeseci ranije kružile su glasine o navodnoj aferi Bradleyja i pjevačice Lady GaGe (33), s kojom je glumio u svom filmu 'Zvijezda je rođena'.

CURE INFORMACIJE GaGa raskinula sa zaručnikom zbog ljubomore, a ne Coopera

Danima se pričalo o njihovom glazbenom nastupu za klavirom prepunom emocija i strasti na ovogodišnjoj 91. dodjeli Oscara, dok je Irina sve promatrala iz prvog reda.

Pjevačica je prilikom preuzimanja Oscara za pjesmu 'Shallow' iz filma zahvalila kolegi Bradleyju i pritom se rasplakala. Nije skrivala emocije.

- Ne postoji nijedan drugi muškarac na svijetu s kojim bih radije otpjevala ovu pjesmu nego s tobom, hvala ti - rekla je GaGa u govoru.

Iako je pjevačica javno demantirala njihovu aferu i tvrdila kako među njima ne postoji ništa više od prijateljstva, dodatno je pokrenula glasine kada je raskinula zaruke s Christianom Carinom (50) samo nekoliko dana prije dodjele Oscara.

- Pronađite nekoga tko vas gleda kao što Cooper gleda GaGu. Sigurno je ona razlog njegovog lošeg odnosa s Irinom - pišu obožavatelji po društvenim mrežama, a usput su predložili da se pokrene peticija kako bi dvojac otišao zajedno na turneju. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Hydra_1 07.06.2019.

    Što ste vi plitki i površni to je za nevjerovati, ne vole svi te prazne silikonjare, ta njegova je najoobičnija sponza. Malo usta, malo sise. Gaga ne mora bit lijepa, ali očito žena zna šta želi, ganja karijeru koju je sama stekla. Možda je i zabavna i fora, vi samo gledate vanjštinu. Plitko......

  • 06.06.2019.

    ima i pravo

  • KusNjega 06.06.2019.

    Bradley shvatio da treba malo komplesniju partnericu od ove koja ima za ponuditi samo ljepotu! I to dorađenu kos plastičara!

Komentiraj...
Vidi sve komentare