To je to što me zanima!

Irina Shayk o bivšem partneru Cooperu: 'Boljeg oca za svoje dijete nisam mogla ni sanjati'

Irina i Bradley zajedno su bili od 2017. do 2019., a zajedno imaju kćerkicu Leu de Seine. Nakon što su se razišli, ostali su u dobrim odnosima.
Vidi originalni članak

Manekenka Irina Shayk (37) ispričala je kakav ima odnos s bivšim partnerom Bradleyjem Cooperom (46) te kako usklađuju poslovne obaveze s brigom oko djeteta, šestogodišnje kćeri Lee. 

kratko, ali nedovoljno slatko Pukla ljubav između Irine Shayk i Toma Bradyja: 'Nije zabrinut. Bit će oko njega još manekenki'

Njoj i glumcu na prvom mjestu je kćer Lea pa problema nemaju oko dogovora.

- Uvijek nađemo način. On je najbolji otac o kojem smo Lea i ja mogle sanjati - rekla je Irina za strani magazin.

Dodala je kako ponekad vodi svoju kćer sa sobom na posao.

- S njom je super lako. Prije dva dana morala sam ići u teretanu pa sam joj uzela bojanku i rekla: 'Mama vježba'. Crtala je sat vremena, a zatim smo otišle na probu Michaela Korsa - ispričala je manekenka.

Irina i Bradley su nakon prekida 2019. godine ostali u dobrim odnosima. Zajedno su išli na ljetovanje, a što se tiče privatnog života Irina ne želi javno govoriti.

NOVI TREND Irina Shayk prošetala neobične cipelice: Nazivaju ih ružnima, a koštaju čak više od 950 eura...

Unatoč obavezama, odgajaju kćer najbolje što znaju.

- Gledajući svoju kćer, ona odrasta u potpuno drugačijem okruženju. Živi u West Villageu, obišla je brojne države u posljednja dva mjeseca, ali želimo da ona zna koliko stvari vrijede. Želimo joj pokazati da mora naporno raditi da nešto dobije - rekla je Irina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare