To je to što me zanima!

Irina Shayk ponovo ljubi, a što o tome kaže Bradley Cooper: 'Tko zna hoće li to uopće potrajati...'

Irina i Bradley zajedno su bili od 2017. do 2019., a zajedno imaju kćerkicu Leu de Seine. Prošle se godine šuškalo da je ljubav ponovo procvala, no čini se da su glasine bile neistinite
Vidi originalni članak

Manekenka Irina Shayk (47) viđena je ranije ovaj tjedan u društvu bivše zvijezde američkog nogometa Toma Bradyja (45). Par je vikend proveo zajedno u Los Angelesu i završio na svim naslovnicama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Irininom bivšem, glumcu Bradleyju Cooperu (48) ove vijesti, otkriva izvor za Page Six, nimalo ne smetaju. 

- Nije pretjerano uznemiren. Irina i Brady nisu niti izjavili da se vole. Ovo bi moglo biti gotovo za dva ili tri tjedna - rekao je izvor.

ODOLIO JOJ JE Hladno ju je odbio: Irina Shayk nabacivala se tek razvedenom Tomu Bradyju, pratila ga je...

Irina i Bradley zajedno su bili od 2017. do 2019., a zajedno imaju kćerkicu Leu de Seine (4). Nakon što su se razišli, ostali su u dobrim odnosima, a krajem prošle godine se čak šuškalo da je ljubav ponovo procvala. 

Ipak, par se nije pomirio, a kasnije je Irina imala kratku romansu s reperom Kanyeom Westom (48). S Bradyjem se zbližila prije nekoliko mjeseci na vjenčanju milijardera Josepha Nahmada (33) i manekenke Madison Headrick (29) na Sardiniji. Tom navodno tada i nije baš doživljavao prekrasnu Irinu. 

Prisjetimo se, Tom Brady od 2009. do kraja prošle godine bio je s manekenkom Gisele Bundchen (43). Zajedno imaju sina Benjamina (13) i kćer Vivian (10). Gisele je zatražila razvod kad se Tom vratio iz sportske mirovine nakon samo dva mjeseca te tako stavio karijeru ispred obitelji.

POGLEDAJTE SPECIJALNU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA 'TKO JE KRIV?' NA FAKULTETU:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zivadavid 26.07.2023.

    Koliko znam Irina nema 47, nego 37 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare