To je to što me zanima!

Iris Androšević i M. Pinjuh nakon svadbe krstili sina

Bivša manekenka i poduzetnik prije tri godine oženili su se pred matičarem u Opatiji. Sada su za dvjestotinjak uzvanika priredili crkveno vjenčanje
Vidi originalni članak

Nakon što je par lani dobio i drugog sina odlučili su svoju ljubav potvrditi i pred Bogom. Iris Androšević Pinjuh (34) i Mario Pinjuh (41) vjenčali su se pred dvjestotonjak uzvanika u crkvi sv. Stjepana u Međugorju, piše Extra. Bivša manekenka i poduzetnik prije tri godine oženili su se pred matičarem u Opatiji, a ona je nedavno rekla da je, otkako joj se u životu uz sina Lovru i supruga pojavio i mali Andrija, sretnija no ikad. Paru, koji se poznaje više od 15 godna, kumovi na crkvenom vjenčanju bili su Renata Szabo i Boško Lovrić. Mladenka je za svoje crkveno vjenčanje odabarala vjenčanicu BCBG Max Azria i cipele She, a njena kuma nosila je haljinu Ane Knežević. Nakon što je završen obred vjenčanja Iris i Mario krstili su svog mlađeg sina Andriju. Na slavlju, koje je bilo na terasi restorana Grande Casa, bili su i Iva i Boško Balaban.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • stari mudrac 21.06.2010.

    to je u pravih katolika uobićajeno: da im djeca plešu na svadbi ! pljuc i opet pljuc !!!!! a i crkva isto.

  • SelenaS 21.06.2010.

    Mirela Lovrić (29) i Dalibor Slunjski (26) vjenčali su se pred tridesetak uzvanika u crkvi sv. Antuna u Bjelovaru. Upravna pravnice i prodajni sajetnik prije dvije godine oženili su se pred matičarem u agrebu, a ona je nedavno rekla da je, otkako joj se u životu uz sina Mihaela i supruga pojavio i mala Lea, sretnija no ikad. Paru, koji se poznaje više od 7 godna, kumovi na crkvenom vjenčanju bili su Danijela Kos i Luka Miljuš. Mladenka je za svoje crkveno vjenčanje odabrala bijelu haljinu i cipele, a njena kuma nosila je također haljinu.Nakon što je završen obred vjenčanja Mirela i Dalibor krstili su svoju kćerkicu Leu. Na slavlju, koje je bilo na terasi restorana Pavičić bili su i Željka Radić i Kornelija Frajtak. Majke mi!

  • mmirka 21.06.2010.

    selenaS hahahahahhahahaha,svaka čast!!!!!!!! Jača mi je tvoja priča nego njihova!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare