To je to što me zanima!

Iris opet voli nogometaša: S Livajom je u vezi šest mjeseci

Iris Rajčić i Marko Livaja nisu dočekali kraj tuluma jer im se žurilo kući pravdajući se da su umorni od tulumarenja na Ultra Europe partyju. O detaljima veze ne žele pričati
Vidi originalni članak

Splićanka koja se prije tri mjeseca oprostila od modne karijere i nogometaš koji je nedavno potpisao za ruski Rubin Kazan u vezi su šest mjeseci.


Iris Rajčić (34) i Marko Livaja (20) tulumarili su na Supreme Beach partyju na Bačvicama. Par je većinu večeri sjedio, a posebno su ih oduševile plesačice s Ibize koje su mahale bičem i polugole se izvijale na pozornici. Nakon što su odgledali vrući performans, Marko i Iris počeli su se strastveno “hvatati” ne obazirući se na znatiželjne poglede. Nisu dočekali kraj tuluma jer im se žurilo kući pravdajući se da su umorni od tulumarenja na Ultra Europe partyju. 


Na pitanje čime ju je hrvatski napadač osvojio, Iris se samo nasmiješila. Rođeni Splićanin trenutačno je među 50 najvrednijih mladih svjetskih napadača, a portal Transfermart navodi da je “težak” oko 25 milijuna kuna. Iris, koja je nakon završetka manekenske karijere postala fitness trenerica, oduvijek je “padala” na nogometaše. 
Prva ljubav bio joj je tadašnji igrač Hajduka Krunoslav Lovrek. U vezi su bili 12 godina, a prije dvije godine kratko je ljubila Nikolu Pokrivača, koji se nakon njihova prekida oženio s bivšom djevojkom.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Drvo123 24.07.2014.

    Ma ta Iris nije normalna. Boljeg od Kruna si neće naći, ja ne znam šta je on uopće toliko dugo radio s njom... On je gospodin čovjek, a ona obična sponzoruša! Sad si našla novu žrtvu, neće to dugo :D

  • perica 100 17.07.2014.

    maloce je sevit i ode on svojoj generaciji prepustice je seksu ili bebicu

  • miladraga 17.07.2014.

    Ne voli ona nogometaše, nego njihova primanja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare