To je to što me zanima!

Irski redatelj prošetao crvenim tepihom na Sarajevo film festivalu u suknji i tenisicama

Na festivalu je Mark dobio nagradu Počasnog srca Sarajeva. Inače, redatelj je u Sarajevo prvi puta stigao 90-ih, za vrijeme opsade
Vidi originalni članak

Brojna su se slavna lica okupila na 29. Sarajevo film festivalu. Uz frontmena grupe U2 Bona Voxa (63), iz Irske je stigao redatelj Mark Cousins (58), koji je pozornost privukao ponajviše zbog svoje odjevne kombinacije. 

ČEKAJU SE I OSTALE ZVIJEZDE Bono Vox stigao je u Sarajevo: Večeras će doći na crveni tepih poznatog filmskog festivala

Irac je crvenim tepihom prošetao u sakou, košulji i suknji, a sve je iskombinirao s tenisicama i visokim sportskim čarapama.

Na festivalu je Mark dobio nagradu Počasnog srca Sarajeva. Inače, redatelj je u Sarajevo prvi puta stigao 90-ih, za vrijeme opsade, kada su filmove s festivala u Edinburghu donosili građanima Sarajeva i prikazivali ih u podruku Akademije scenskih umjetnosti. 

- Prijenos filmova s ​​Međunarodnom filmskom festivalu u Edinburghu u Sarajevo tijekom njegove opsade pokazao mi je zašto su filmovi važni. Na većinu stvari koje sam od tada napravio utjecali su ti strašni, inspirativni tjedni 1994. Povratak u Sarajevo prvi put, nakon 29 godina, otvorit će mi branu emocija - rekao je Mark, a prenio službeni portal festivala

PLIJENIO PAŽNJU Bono je stigao na crveni tepih Sarajevo film festivala: Već iz kombija mahao je prisutnima

Sarajevo film festival ove godine traje od 11. do 18. kolovoza, već je privukao brojne svjetske zvijezde, a projekcije će se održati  na mjestu gdje je sve počelo: na Otvorenoj sceni Obala, u podrumu Akademije scenskih umjetnosti Sarajevo.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare