To je to što me zanima!

'Iščupao je Michaelu infuziju iz noge i rekao mi da je spremim'

Tjelohranitelj pokojnog kralja popa kaže da mu je doktor Murray rekao da moraju pospremiti Jackovu sobu prije dolaska bolničara. Pospremali su bočice propofola
Vidi originalni članak

Iz vrećice infuzije, koju je Michael primao u nogu, visila je plastična duga cijev. Vidio sam Murrayja dok je iščupao infuziju iz Michaelove noge i ostavio je da visi, rekao je na sudu tjelohranitelj pokojnog kralja popa Alberto Alvarez. 

Infuzija koju je Jacko primao zapravo je bio propofol, jaki sedativ koji ga je najvjerojatnije ubio. 

Doktor Conrad Murray glavni je sumnjivac u slučaju nerazjašnjene smrti Michaela Jacksona. Alvarez tvrdi da ga je Murray molio da mu pomogne rasčistiti sobu u kojoj je Michael umro prije dolaska bolničara. Rekao mu je da skloni brojne bočice propofola koje su bile na ormariću pokraj pjevačeva kreveta. Morao je maknuti i vrećicu s infuzijom koju je Murray dao Jackou. 

- Mislio sam da spremam sve te stvari kako bi Michael u bolnici imao sve što mu je potrebno, zato sam slijedio doktorove upute. Sve smo to radili prije nego sam nazvao hitnu pomoć - rekao je Alvarez na sudu. 

'Rekao mi je da zovem Princea, ne hitnu pomoć'

Svjedočila je i Kai Chase, Michaelova kuharica. Kaže da joj je doktor Murray naredio da dovede Jacksonova sina Princea u sobu u kojoj mu je otac ležao mrtav. Hitnu pomoć, kaže, nije ni spomenuo. 

- Spustio se iz Michaelove sobe u kuhinju i rekao mi da zovem Princea i tjelohranitelje - rekla je Kai te dodala da je s djecom pokojnog pjevača molila u predvorju dok su njega stavljali u kola hitne pomoći, a nakon toga morala je napustiti vilu pokojnog pjevača u Los Angelesu jer su joj to naredili tjelohranitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • dbroke 01.10.2011.

    Ja sam njegov fan već dobrih 20 godina.Pratila sam i znala više nego što se kod nas o tome pričalo.Njegov život od malih nogu je krenuo u krivom smjeru.Nisu njega ubili lijekovi nego ljudi koji su ga okruživali počevši od oca idiota pa do doktora...ovo je samo bila točka na "I".A onaj malac što ga je optužio za zlostavljanje je ipak nakon njegove smrti priznao da je sve radio i rekao zbog love a otac mu se na kraju ubio jer je znao što ga čeka, e njega mi nije žao ali Michaela uistinu jest jer ipak otišla je najveća legenda,čovjek koji je svojim talentom utjecao na mnoge.A svi ovi bolesnici što pišu da je pedofil vidi se da nemaju pojma o čemu pričaju.RIP MIchael

  • dbroke 01.10.2011.

    bergmane šta ali je tebe silova pa si tako siguran da je pedofil...ili te je možda netko drugi zlostavlja pa tako pišeš.ako su ga porotnici i sud oslobodili ti nemaš nikakvo pravo ga osudjivat.i ja imam djecu i slažem se da svakog pedofila treba osudit ali on to nije bia.ima je druge bube u glavi ali svatko moze od svog života radit što želi.ti si jedan obični kreten koje svoje frustracije liječi na tipkovnici

  • jayella 30.09.2011.

    Za sve mrzitelje: pedofilčine (kako se izražavate) NISU u stanju napisati pjesme tipa Heal The World, We Are The World, Earth Song itd...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare