To je to što me zanima!

Iskreno mu je žao: Arnie ima dijete s kućnom pomoćnicom

Bivši guverner Kalifornije, Schwarzenegger, u priopćenju za Times je rekao da se duboko ispričava supruzi, svojim prijateljima i obitelji. On i supruga se rastaju
Vidi originalni članak

 Arnold Schwarzenegger (63) otac je djeteta koje ima s jednom od kućnih pomoćnica, objavio je u u utorak Los Angeles Times.  Bivši guverner Kalifornije priznao je očinstvo nad djetetom koje je dobio s dugogodišnjom zaposlenicom još prije deset godina. 

- Kad sam napustio mjesto guvernera Kalifornije, sve sam priznao supruzi - rekao je Arnold u priopćenju koje je objavljeno u Timesu. 

- Razumijem ljutnju i razočaranje prijatelja i obitelji. Za to što sam napravio nema opravdanja i preuzimam potpunu odgovornost za bol koju sam nanio svojim bližnjima. Ispričavam se svojim prijateljima, djeci i obitelji. Iskreno mi je žao - rekao je Arnold. 

Prošloga tjedna Schwarzenegger je objavio da se on i njegova supruga Maria Shriver (55) rastaju nakon 25 godina braka. Par ima četvero djece Katherine, Christinu, Patricka i Christophera. 


Idi na 24sata

Komentari 39

  • yoyoyo 17.05.2011.

    poslje hebanja nema kajanja...

  • nistfiftyfifty 17.05.2011.

    ...kada ga ono sram postalo kod 50te ili 100te ljubavnice ... ali eto vazno da je kennedy ozenio,neznam koliko puta je to reko u kamere,bar tad je trebala uprimjetit da je samo alat,ali glupaca pun svijet pa zasto ne ?!?! ajmo terminatore vrijeme se sam unistit !!

  • _july_ 17.05.2011.

    bravo arni ja mislio da su dinosaursi izumrli a eto ih oni se ševe sa kućnim pomoćnicama bravo samo ako može znači da mu dala bravo stari još si u igri

Komentiraj...
Vidi sve komentare