To je to što me zanima!

Ismet je prevario Azelmu, a sad su pobijedili u 'Superparu': Bilo je suza i boli, ali sve je iza nas!

Ne mogu zaista reći da je to nešto čime se čovjek može ponositi, ali mogu se ponositi  time što smo uspjeli i takvo nešto nadići i nastaviti dalje, pričala nam je ranije Azemla
Vidi originalni članak

U braku smo 16 godina i mislim da tajna uopće ne postoji. Bitno je kroz život gledati sve pozitivno i svaki dan se boriti jer naš brak kao i svaki drugi ima i uspona i padova, ali mi smo tu da jedno drugo podignemo i nastavimo dalje i onda kad se čini da je najgore i da više ne možeš, pričali su nam ranije Azelma (35) i Ismet (33) Žerić iz 'Superpara' koji su večeras odnijeli titulu najboljih.

OSVOJILI 10.000 EURA Azelma i Ismet pobjednici su 4. sezone 'Superpara': 'Kao da je BiH pobijedila na Eurosongu...'

Ovaj par dolazi iz Bihaća, a u dugom braku dobili su dvoje djece koji sada imaju 12 i 14 godina.

- Djeca su nam podrška ogromna, a sin pogotovo koji je preponosan na nas što sudjelujemo u Superparu koji je i sam gledao sa svojom mamom - objasnila nam je Azelma svojedobno.

Oni su rekli i kako je u njihovom odnosu bilo i uspona i padova, a njihov brak preživio je čak i preljub.

- Što se tiče prevare u našem braku, pa vjerojatno ćemo dobiti negativne komentare na takvo iznošenje u javnost. Ne mogu zaista reći da je to nešto čime se čovjek može ponositi, ali mogu se ponositi  time što smo uspjeli i takvo nešto nadići i nastaviti dalje. Mislim da mnogo toga ima oko nas, samo što je najlakše osuditi drugog i gledati neku negativnu stranu. Ja nisam takva, borac sam kroz život i izborila sam se i s tim - rekla je Azelma ranije.

Probleme su Azelma i Ismet prebrodili, kažu nam, tako što su išli dan po dan, a priznaju da je bilo teško.

- Jako teško je bilo, dosta suza, boli i svađe, ali sve se može kad čovjek hoće. Na greškama se uči. Sve je to sada iza nas. I bolje bi mu bilo da se ne ponovi - govorila nam je Azelma.

O pobjedi u 'Superparu' odlučivali su drugi parovi. Konkurencija su im bili Anamarija i Filip, ali su titulu 'Superpara' odnijeli Azelma i Ismet. 

- Bila sam izvan sebe. Osjećala sam se kao da je ovo Eurosong, da sam predstavljala Bosnu i Hercegovinu i nosimo pobjedu u BiH! Želja mi je bila osvojiti tu titulu superpara - rekla je ushićeno Azemla nakon proglašenja pobjednika.

Par je osvojio 10.250 eura.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Jakica 16.06.2023.

    Gledala sam ovo, krivi naziv, super par. Naime jedini ljudi - koji mogu biti primjer mladim ljudima su Tomislav i njegova djevojka.                                         Filipe i Ana, gledate li se. Mladi ste, toliko loša interakcija između vas, nelagoda vas je gledati, koliko ste puni negativne energije. Pa čemu to.   U KOJEM SEGMENTU VI SEBE VIDITE...   Poradite na sebi, nisu vam krivi drugi ljudi.            Ovi iz Bosne, nisu također primjer super para, budući je gđa. Sama pričala o nevjeri, žena je iskrena, ali želi novac. I dobili su ga, naime empatija je presudila, dragi su, simpatični, oku ugodni, ne moram sa nelagodom objašnjavati i educirati mlade  sa kojima radim, da ponašanje Filipa i Ane.. Je produkt sinoć viđenog.               Vjerujem i nadam se, da ste Vi u prevelikoj želji za pobjedom"egzemploar"trenutnog, a u stvarnosti dragi ljudi, što Vam želim. 

  • sky linee 16.06.2023.

    Jednostavno su došli do kraja iako su simpatični

  • mentalist1 16.06.2023.

    Izmet:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare