To je to što me zanima!

Ispred stana Rajka Dujmića su zapaljeni crveni i bijeli lampioni

Tko je ostavio lampione, zasad nije poznato. Rajkove kolege ne kriju tugu zbog zbog njegove smrti pa su se mnogi od njih i oprostili s njim. Preminuo je od posljedica prometne nesreće...
Vidi originalni članak

Hrvatsku estradu potresla je vijest o smrti legendarnog glazbenika Rajka Dujmića koji je u utorak preminuo u 66. godini od posljedica prometne nesreće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada su zapaljeni crveni i bijeli lampioni ispred ulaza u zgradu u kojoj je Dujmić živio. Tko je ostavio lampione, zasad nije poznato.

Rajkove kolege ne kriju tugu zbog zbog njegove smrti pa su se mnogi od njih i oprostili s njim.

- Stotine dana i stotine noći proveli smo zajedno. Nikad nam nije bilo dosadno, u 35 godina ni jednom se nismo posvađali. Predivna, blaga narav koju nisi trebao tražiti da pomogne, sam se uvijek nudio. Ponosan sam na obitelj koja je odlučila darovati njegove organe jer Rajko će tako nastaviti živjeti. I nekome opet pomoći - rekao nam je Neno Ninčević (59).

Tonka iz kultne pjesme: 'Nisam još svjesna da ga nema. Pamtit ću Rajka po iskrenom osmijehu i po tužnim očima...'

Skladatelj, vođa grupe Novi fosili i dobitnik Porina za životno djelo se od srijede navečer nalazio na jedinici intenzivnog liječenja na Odjelu neurokirurgije u KBC-u Rijeka na Sušaku.

Tamo je dovezen nakon što je doživio tešku prometnu nesreću. Završio je u induciranoj komi, iz koje se nije probudio. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 12345678 06.08.2020.

    U raj poveli te anđeli 🙏😪

  • bizon 05.08.2020.

    Posebni ljudi žive u našim srcima i kad nisu pored nas.Sječanje nas tješi i hrabri nadu o postojanju nekog boljeg svijeta uvječnosti,,😢

  • kicami 05.08.2020.

    Rajko, slava ti vječna, nikad te nećemo zaboravit,"nebeske kočije" su te odvele na put vječnosti ! Počivaj u miru ! Amen !

Komentiraj...
Vidi sve komentare