To je to što me zanima!

Isprobala akrobacije u zraku: Oduvijek voli adrenalin i brzinu

To je totalno nešto drugačije od svega što sam probala do sada. Vozili smo se i naopačke, ludo skroz, rekla je Renata koja za sebe kaže da je adrenalinski frik
Vidi originalni članak

Vrištala sam cijelo vrijeme, ali to je bio neponovljiv doživljaj, rekla je Renata Sopek (34), koja je isprobala čari letenja avionom i akrobacije u zraku. Voditeljica i fitness instruktorica s Red Bullovim pilotom Peterom Podlunšekom deset minuta je provela u zraku, a rekla je kako joj je vrijeme jako brzo proletjelo.

- To je totalno nešto drugačije od svega što sam probala do sada. Vozili smo se i naopačke, ludo skroz - rekla je Renata koja za sebe kaže da je adrenalinski frik. Oduvijek je voljela brzinu i nikad ne propušta priliku okušati se u nekom novom sportu.

- Skakala sam s padobranom, vozila karting i išla na brdske vožnje - pohvalila se voditeljica. Renata nije propustila ni pogledati Red Bull Air Race Svjetsko prvenstvo u Rovinju. Najzaslužniji za dolazak prvenstva u Hrvatsku je, između ostalih, i bivši istarski župan Ivan Jakovčić.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • luka nola 14.04.2014.

    Već godinama je gospođica Sopek zaista uporna u svom naumu da postane netko i nešto.Ali ja je i dalje ne mogu nigdje svrstati osim u kategoriju obične posvuduše,koja ne da će letjeti u nekakvom aviončiću,već će i sa zatvorenim padobranom skočiti da bi dobila svoj četvorni centimetar u novinama ili par sekundica u nekakvoj lošoj tv emisiji.

  • marianne59 14.04.2014.

    Žena je preružna. Na ovoj prvoj slici se vidi koliko je našminkana i koliko je bez photoshopa ružna. Nitko je i ništa. Šverca se čitav život iskorištavajući ljude oko sebe. Takve bi trebalo bojkotirati pa dame poput nje ne bi mogle zarađivati na svojoj promociji i uhvatile bi se pravog posla i ne bi izigravale neke dive/dame.

  • svetogpetrakajgana 13.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare