To je to što me zanima!

Ista već 20 godina: Dokaz da Elizabeth Hurley uopće ne stari

Britanska glumica na društvenim mrežama redovno objavljuje golišave i izazovne fotografije. Pratitelji ju najčešće nagrade komplimentima jer i dalje izgleda fenomenalno u 53. godini
Vidi originalni članak

Elizabeth Hurley (52) nedavno je objavila izazovnu fotku na kojoj pozira samo u gaćicama. Glumica i bivša manekenka rado ističe svoje utegnuto tijelo, a mnogi smatraju da izgleda dvostruko mlađe. 

- Ista si kao prije 20 godina - napisao joj je jedan obožavatelj.

Hurley svoju liniju održava jogom, izbjegavanjem brze hrane i gaziranih pića. 

Iako je bila prilično uspješna manekenka, Hurley se htjela početi baviti isključivo glumom. Kada je upoznala svog bivšeg partnera, Hugha Granta, radila je na jednom španjolskom filmu.

Pozornost cijelog svijeta dobila je tek kada je Grant uhvaćen s prostitutkom 1995. Hurley je ostala uz njega te je zablistala na premijeri njegova filma 'Nine Months' u provokativnoj crnoj haljini. 

Pet godina kasnije, Hurley je glumila vražicu u komediji 'Začaran' s Brandanom Fraserom, utvrdivši svoj status kao 'britanski seks simbol'. 

Hurley je 2002. rodila sina Damiana. Djetetov otac bio je američki biznismen Steve Bing koji nije htio priznati sina, sve dok DNK test nije pokazao da je on otac. 

Elizabeth već godinama njeguje sličan, ženstveni stil, kao i frizuru. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • koko82 31.07.2017.

    i disciplina.... pogledajte liniju kroz godine.. ovije k ista..... an malo krme malo stanga.... tak se koza razvlaci i rade bore i krateri...

  • serpentine 28.07.2017.

    Vidim da sam u manjini ali meni je ta zena bezvezna.nikad mi nije bila lijepa.i ne nisam ljubomorna vec jednostavno nije mi nes.

  • zenoljubac 28.07.2017.

    To je zena za sva vremena

Komentiraj...
Vidi sve komentare