To je to što me zanima!

Isti ukus: Sophie obukla haljinu koju je Swift 'prošetala' 2016.

Taylor je 2016. godine plijenila pažnju na after partyju dodjele Oscara u pripijenoj, dugoj crnoj haljini. Istu haljinu je odjenula Sophie na proslavi rođendana svog supruga Joea Jonasa koji je prije nje bio s Taylor
Vidi originalni članak

Glumica Sophie Turner (23) i pjevačica Taylor Swift (30) ne dijele samo isti ukus za muškarce već, čini se, i za haljine.

SOPHIE TURNER Zvijezda GOT-a pozirala pored supruga: Prezgodna si za njega

Taylor je 2016. godine plijenila pažnju na after partyju dodjele Oscara u pripijenoj, dugoj crnoj haljini. Istu haljinu je odjenula Sophie na proslavi rođendana svog supruga Joea Jonasa (29) koji je prije nje bio s Taylor. 

Tema rođendanskog tuluma bila je James Bond, a glumica je asimetričnu haljinu dubokog izreza sama birala.

Joe i Taylor bili su u vezi prije desetak godina, a veliku pažnju javnosti privukli su kad je pjevačica rekla da ju je Joe ostavio preko telefonskog poziva koji je trajao svega 25 sekundi. Ipak, prešla je preko toga. U svibnju ove godine Taylor je rekla da su ona i Joe u dobrim odnosima i da se smiju prošlosti. 

Inače, Sophie i Joe su ozakonili vezu u Las Vegasu pred imitatorom Elvisa Presleyja, ali su ipak organizirali i tradicionalno, glamurozno vjenčanje na luksuznom imanju u Provansi. 

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 22.08.2019.

    bravo

  • jelkaa 22.08.2019.

    čini mi se da je sophie svoju naručila iz kine. loša kopija

  • burky1990 22.08.2019.

    Odliiicaaan članak. Odlicaaaan

Komentiraj...
Vidi sve komentare