To je to što me zanima!

Istinsko čudo: Kako je Auggie Pullman uspio preživjeti sve?

Topla i dirljiva priča puna ljudskosti i nade nije nešto što često čujemo. No priča o Auggieju je ipak takva. On će svojim vršnjacima pružiti neke od najljepših lekcija njihovih života
Vidi originalni članak

Temeljeno na bestseleru New York Timesa, 'Čudo' je nevjerojatna inspirativna topla priča o Augustu Pullmanu, dječaku s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu.

August mora živjeti s posljedicama svoje bolesti. Nakon 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno pohađati školu, s deset
godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole Beecher. Auggie u školu kreće s puno straha i nevjerice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražanju i komentarima svojih školskih prijatelja.

No ljepota je u očima promatrača. Auggie će svojim vršnjacima pružiti neke od najljepših lekcija njihovih života.

Pogledajte video

Prema scenariju Jacka Thornea i Stevea Conrada film je režirao Stephen Chbosky (redatelj impresivno kvalitetnog 'Charliejevog svijeta'). Glavne uloge popunili su legendarna Julia Roberts, Owen Wilson te Jacob Tremblay. Film se u našim kinima pojavljuje 23. studenog u distribuciji Blitz Filma.
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • champion_1 20.10.2017.

    rade daj se nauči pisat filmove u originalu a ne naše prijevode jer ja nemam pojma o kojem filmu (filmovima) pišeš. a ovo je neka klišeizirana patetična srcedrapajuća priča za preskok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare