To je to što me zanima!

Istjerivač vraga u Severini vidi utjecaj Nečastivoga...

Nakon don Kaćunka, i drugi je don u Severini pronašao Sotonu. Don Bolobanić smatra da nju opsjeda vrag, a jedini joj spas može pružiti molitva
Vidi originalni članak

Don Milivoj Bolobanić iz Zadra jedan je od rijetkih hrvatskih svećenika koji je otvoreno priznao da se bavi egzocizmom. Osim što se bori protiv zla, svećenik vodi i duhovne obnove, a napisao je i knjigu u kojoj opisuje na koje sve načine zlo može obuzeti čovjeka. Djelo je prodano u 30,000 primjeraka. Don Bolobanić za sve veći utjecaj Sotone među mladima okrivljuje rock glazbu, pogotovo grupe Rolling Stones i Black Sabbath. Što se tiče domaćih izvođača, smatra da je Nečastivi počeo opsjedati Severinu zbog toga što se ona okružuje vjerskim simbolima, a siguran je da pjevačica u njih ne vjeruje. Za potvrdu ove teze ipak će pričekati da vidi kako će se Severinin život razvijati.
- Nekada može i jedna molitva učniti da čovjek bude posve oslobođen, a nekada može potrajati i godinu dana - izjavio je svećenik za IN magazin koji zna da se Seve može vratiti na pravi put samo molitvom. Njen obračun sa Crkvom počeo je objavljivanjem pjesme "Zdravo Marijo", a tada se preko medija prepucavala s don Anđelkom Kaćunkom.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • majmun66 28.03.2009.

    novi Kaćunko je rođen

  • luna2 28.03.2009.

    seve ma ona bi napravila bilo kaj samo da je u điru ,snimila pornić--a da to već je ,ali ovaj put sam na njenoj strani ,ja sam raskrstila sa crkvom ,jer mi se gadi dvoličnost , napominjem crkvom ne sa bogom !!

  • Bleso 28.03.2009.

    Daj za***** vi sve ove kretenske komentare! Svi znamo šta je severina radila na jahti sa OŽENJENIM muškarcem, koji ima djecu, a vi je ovde branite da je neka svetica! Kakva svetica??? Ja se mogu u svoju desnu ruku zaklet da Severina ne zna ni izmolit krunicu, a kiti se snjima ko božićno drvce! Sram je bilo! A šta mislite zašto je ona oblačila ovakve majice, i nazivala pjesme tako kako je nazivala??? Pa baš radi ovoga, da se piše o njoj sve više i više..... Severina je meni bila od dražih pjevačica sa svojim starim pjesmama kao npr. Dalmatinka i druge, al ovo što danas radi je katastrofa! Seve se ISFUCALA, stara baba!! Puj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare