To je to što me zanima!

Istraga protiv Harrisona Forda: Presjekao pistu drugom avionu

Ford je priznao svoju pogrešku i ispričao se. Priznao je kako je pogrešno razumio instrukcije kontrole letenja. Ovi nije prvi avionski incident u kojem se glumac našao kao pilot privatnog aviona
Vidi originalni članak

Protiv američke filmske zvijezde, Harrisona Forda (77) vodi se istraga zbog incidenta koji se dogodio prošlog tjedna u zračnoj luci u južnoj Kaliforniji, javlja BBC

Federalna uprava za zrakoplovstvo (FAA) izvijestila je kako je Ford upravljao malim avionom kojim je greškom presjekao pistu drugog aviona prilikom slijetanja. 

- Zrakoplovi su bili udaljeni oko 1100 metara, nije bilo opasnosti od sudara. Nitko nije ozlijeđen - priopćili su.

Ford je priznao svoju pogrešku i ispričao se. Priznao je kako je pogrešno razumio instrukcije kontrole letenja. Ovi nije prvi avionski incident u kojem se glumac našao kao pilot privatnog aviona.

Godine 2017. letio je nisko iznad American Airlines aviona sa 110 putnika i posadom na putu prema kalifornijskom aerodromu. Nitko nije bio ozlijeđen, a FAA nije tada poduzela nikakve mjere. Također, 2015. glumac se ozlijedio kada se sa svojim vintage zrakoplovom srušio na teren za golf u Los Angelesu.

Ford je počeo voziti avion u pedesetim godinama, a osposobljen je i za upravljanje helikopterom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare