To je to što me zanima!

Iva Balaban pokazala kako odlično izgleda u 32. godini

Bivša manekenka ljetuje s djecom i prijateljima u uvali Palmižana na Paklenim otocima. Nije htjela otkriti gdje joj se nalazi suprug Boško Balaban...
Vidi originalni članak

Iva Balaban (32) u uvalu Palmižana na Paklenim otocima sa sinom Ivanom (2), kćeri Tashom (7) i prijateljicom stigla je gliserom iz Primoštena.
- Došli smo na ručak i kupanje. Sunčamo se, jedemo ribu i uživamo s prijateljima - rekla je bivša Kraljica Hrvatske. Nije htjela reći gdje joj je suprug Boško Balaban (31). Ručali su u restoranu Toto’s, a Iva je sebe i djecu cijelo vrijeme prskala francuskom vodom Evian u boci s raspršivačem.
Kćeri Tashi, koja se s bratom igrala Barbie reketom, nije ni oblačila kupaći kostim. Iva je i u restoranu bila samo u bikiniju te je pokazala zavidnu liniju, koju održava zdravom prehranom i redovitim vježbanjem u teretani. Nosila je velike naušnice od crvenih koralja i sunčane naočale Marc Jasobs, koje je kupila u inozemstvu.
- Nisam nikakva ikona stila, ali mi laska kad me tako nazivaju - rekla je bivša manekenka i dodala da se istog poslijepodneva gliserom vraćaju u Primošten. Iva i Boško Balaban upoznali su se u rodnoj Rijeci, a 2002. vjenčali su se kod matičara nakon godinu dana veze. Šest godina kasnije zavjete su izrekli i u crkvi Sv. Franje na zagrebačkoj Opatovini, i to prilikom krštenja sina Ivana. Slavili su u restoranu Okrugljak, a Iva je Boška iznenadila nastupom Halida Bešlića.

GAĆICE SU JOJ SE UVLAČILE U ČVRSTU GUZU
Iva je s djecom uživala u plićaku, a minijaturni bikini, koji joj se uvlačio u čvrstu guzu, otkrio je da nakon dva porođaja nema ni grama sala.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • SunTzu 13.08.2010.

    je je prelijepa je...

  • anazg 13.08.2010.

    a kakva bi trebala bit s 32, kao da su to neke godine..u ostalom meni žena uopće nije lijepa, a ok ukusi su različiti..jedna od ružnijih žena nogometaša

  • no_angel 13.08.2010.

    Iva ne izgleda lose, nije prelijepa, sasvim ok zena:) Ja takodjer imam 32 i samohrana sam majka, koja vec godinama radi 2 posla ( fizicki poslovi), kako bih imala kakav takav standard i isto izgledam lijepo, s jedinom iznimkom, sta si ja ne mogu prisutiti ne raditi i ici na kojekakve tretmane uljepsavanja, i sta vec ne, a kamoli redovitog friziranja. Tu i tam si uspijem priustiti feniranje i frizuru ili pokoji tretman u kozmetickim salonima, onda je to sve to jos ljepse, a isto volim da budem zenstvena i dotjerana.No nemogu ! Nikada se nisam prodavala/prodala za novce ili materijalni status! Tako da mi ova vijest o Ivi B i njenom izgledu i nije neka extra vijest!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare