To je to što me zanima!

Iva Grgurić o vezi i šuškanjima o trudnoći: 'Vodila sam Nemanju mami u Osijek. Sviđa joj se...'

Iva je neko vrijeme u vezi sa Nemanjom Petoševićem. Kaže kako je teško imati vezu na daljinu, ali kad je u pitanju prava ljubav - sve je moguće
Vidi originalni članak

Pobjednica treće sezone reality showa ‘Zadruga‘, Iva Grgurić (29), otkrila je da ne namjerava uskoro postati majka. Osim toga, dotaknula se za Story i svoje veze sa srpskim biznismenom Nemanjom Petoševićem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imam 29 godina i mislim da se trebam posvetiti karijeri, tako da me nećete uskoro vidjeti u drugom stanju - rekla je Iva, za koju su srpski mediji nedavno šuškali da je trudna.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Mojsije je razdvojio more, a ja grudi'

 

Grgurić je neko vrijeme u vezi sa Nemanjom Petoševićem. Kaže kako je teško imati vezu na daljinu, ali kad je u pitanju prava ljubav - sve je moguće.

- Ako je ljubav jaka, sve se može - kazala je Iva te priznala da je Nemanju upoznala s majkom koja živi u Osijeku, gdje je i ona rođena.

NOVA ROMANSA Iva Grgurić opet ljubi? Zavela je bogatog srpskog nasljednika: 'Svi znaju tko sam i što sam ja'

- Vodila sam dečka u Osijek i mami se zet jako sviđa - rekla je Grgurić.

Inače, Nemanja Petošević je Beograđanin i radi u obiteljskoj tvrtki na Novom Beogradu. Izvor blizak paru kaže da je riječ o vrijednom i normalnom dečku, koji će s bratom Predragom naslijediti posao. Iako ima priliku uživati u obiteljskom novcu, Nemanja ipak svako jutro odlazi na posao i tamo ostaje do večeri radeći s radnicima.

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': POSVAĐALI SE ZBOG DJECE

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 28.01.2023.

    Na ovakvim plažama svaka ljubav "cvijeta"!..😂😁

  • Heroj Oluje 28.01.2023.

    Ovo se naziva " medijsko liječenje Hrvata " svakodnevnim objavama iz regijona ! A zamislite nigdje nikada Slovenaca koji jednako graniče sa nama ...baš čudno !??

  • iggy_zg 28.01.2023.

    i meni bi cvjetale ruze da sam spozorusa

Komentiraj...
Vidi sve komentare