To je to što me zanima!

Iva je sa suzom u oku branila Dina: Pokazao se kao čovjek

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iva Pehar prva je hrvatska MasterChefica, a njezin dečko obožava njezinu hranu. Otvoren je za isprobavanje mojih kulinarskih egzibicija i postao je kritičar, kaže Iva
Vidi originalni članak

Pobjednica MasterChefa, Iva Pehar, u intervjuu za 24sata prvi put je progovorila o svom dečku, drugim natjecateljima showa, ali i o odnosu s članovima žirija. Najviše se osvrnula na negativne komentare o Dinu Galvagnu.

POGLEDAJTE ODGOVOR NA PITANJE KOJE JE RASPLAKALO IVU:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Krivo mi je što Dina Galvagna stavljaju u aspekt najgoreg člana žirija, ali taj čovjek je poslije svake emisije dolazio nama u garderobu i objašnjavao, davao savjete i stvarno se pokazao kao čovjek - Iva je sa suzama u očima komentirala napise o jednom od članova žirija kulinarske emisije.

Dodala je da je Dino i nju kritizirao i da su se u nekim trenucima čak i znali posvađati.

- Stvarale su se tenzije, ali među nama je uvijek prvenstveno bilo poštovanje. Sve je to bilo u svrhu da mi naučimo puno više i on se zaista trudio u tome -  zaključila je Iva, ali dodala i da može biti ponosna jer je imala priliku učiti i od ostalih članova žirija koje je nazvala gigantima gastronomije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U finalnoj emisiji MasterChefa Iva Pehar i Elena su dobile marame koje su vezale oko glave.

- Marama je bila simbolično da pokažemo da smo jedna cjelina.  Bio je to veliki adrenalin, puno se toga zbivalo, a ja sam tu maramu samo dobila u ruke pa smo Elena i ja odlučile staviti ih na glavu - kazala je prva hrvatska MasterChefica Iva Pehar .

POGLEDAJTE VIDEO IVA U POTRAZI ZA MARAMOM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izdvojila je top recepte među kojima je njezin prvi 'Pehar desert'. Tu su i čupave azijske kuglice, jelo s lososom, keksi od čokolade i njezini keksi od bijele čokolade s kojima je, kaže, improvizirala.

- Tu je i moje glavno jelo i predjelo u finalu, recept s kojim sam uzbudila čitave medije s tom folijom, ali sam ponosna jer sam izašla iz svih okvira i standardnih stvari u kuhinji i jelo od pačjih prsa - govori Iva. Njezin dečko je preponosan na nju i obožava njezinu hranu.

POGLEDAJTE VIDEO: TOP 10 PREPORUKA IVE PEHAR

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Otvoren je za isprobavanje mojih kulinarskih egzibicija, zna što valja ili ne, kad odemo u restoran zna prepoznati kad nešto nije dobro pečeno ili da nije kako treba začinjeno pa je postao kritičar. U zadnje vrijeme više eksperimentiram jer znam više tehnika i puno sam slobodnija u tome jer sam svjesna da znam - objasnila je Iva.

Upoznali su se, kaže u lokalnom kafiću gdje je on sezonski radio i nikad prije ga nije vidjela jer je izbivala iz Makarske zbog studija.

- Jednom sam ga ugledala, 'kliknuli' smo se i od tad smo skupa. Volimo putovati, isprobavati nove stvari i nismo dosadan par, to definitivno. Idemo svugdje gdje imamo priliku - zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO: IVA PEHAR PRVI PUT O DEČKU:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 88

  • šoraju me bedovi 10.06.2015.

    ne sviđa mi se zato što je nezasluženo pobjedila

  • Čobo 10.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Izvor_mudrosti 09.06.2015.

    Iva molim te ne ljuti se ali mislim da su tebi cice pomogle da pobjediš. Da je redakcija htjela da bude pobjednik po zasluzi onda žiri nebi znao čije jelo ocjenjuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare