To je to što me zanima!

Iva Majoli otvara japanski restoran na Jelačić trgu

U restoranu koji će se otvoriti u neboderu na glavnom zagrebačkom trgu prodavat će se hrana koju će moći kupiti samo oni “dubljeg” džepa
Vidi originalni članak

Početkom listopada Iva Majoli (31) i suprug Stipe Marić (28) postaju ugostitelji. U Zagrebu u neboderu na Trgu bana Josipa Jelačića trebali bi otvoriti japanski restoran i lounge bar.
U njemu će se prodavati vrhunska hrana koju će moći kupiti samo oni “dubljeg” džepa. Već se nekoliko mjeseci u kuloarima šuška da su Stipe i bivša tenisačica u financijskim problemima.
Navodno su zbog toga prodali vilu na Tuškancu, u kojoj se nalazi danska ambasada. Prodali su je za 15 milijuna kuna, iako su u početku tražili osam milijuna više.
Priča se da su novcem dobivenim za kuću uredili restoran, koji bi im trebao poboljšati kućni budžet. Oni to ne žele komentirati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • branchburg 24.09.2008.

    ona ima 31 godinu...pa izgleda barem 10 godina starija.....

  • petruss 24.09.2008.

    dužna si ko Grčka pa odakle ti para?? Opet si nekog pokrala? Vrati ljudima novce što si dužna. Kontam da je opet nekog opelješila. Valjda češ bankrotirat više da te negledamo niti čujemo.

  • halo 24.09.2008.

    e moja Iva majoli..............toliku lovu zaradit a stvarno trebaš bit malo ćaknuta da je svu potrošiš............odnosno bankrotiraš............stvarno se pitam koliko si samo imala sreće onu godinu kada si osvojila Roland Garros......pa ti nemaš pojma uživati u plodovima!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare