To je to što me zanima!

Iva Šarić otkrila detalje svadbe s Brunom Petkovićem, poznato je i koga su izabrali za kumove

Iva je na dan vjenčanja, 20. prosinca, proslavila 35. rođendan, a odabrala je čak dvije vjenčanice za proslavu
Vidi originalni članak

Blagdansko razdoblje je za našeg reprezentativca i Dinamova napadača Brunu Petkovića (29) postalo još posebnije. Nakon četiri godine veze vjenčao se s bivšom manekenkom i voditeljicom Ivom Šarić.

UŽIVALI NA LJETOVANJU FOTO Iva Šarić i Bruno Petković na odmoru proveli zadnje dane prije Dinamovih priprema

Intimno slavlje

Ceremoniju i slavlje su organizirali u privatnosti 20. prosinca. Isti je dan Iva proslavila i 35. rođendan. Nedavno je Bruno odabran i za najboljeg igrača HNL-a, a čini se kako njegovoj sreći nema kraja.

- Sve je bilo priređeno u zagrebačkom restoranu, i večera za dvadesetak uzvanika, i građansko vjenčanje. Zaručeni smo već tri godine, ali se zbog obaveza nismo mogli uskladiti ranije i pronaći datum koji bi nam odgovarao. Stoga smo svadbu odlučili organizirati sad - rekla je Iva za Gloriju pa dodala kako je oduvijek željela imati zimsko vjenčanje te da se slučajno pogodilo da isti dan slavi i rođendan.

Kum suigrač i kuma prijateljica

Vjenčanje su Bruno i Iva isplanirali i organizirali zajedno, ali bez ikakvog pritiska. Manekenka je imala dvije vjenčanice, jednu za fotografiranje, a drugu za večeru, dok je Bruno nosio klasično crno odijelo.

Brunin kum bio je Arijan Ademi, suigrač iz Dinama, a Ivi je kuma bila prijateljica iz djetinjstva Roberta Vekić. Ivini sinovi iz prvoga braka - Leon (8) i Carlos (12) - također su bili prisutni na ceremoniji, kao i zajednički sin novopečenih supružnika, Adrian.

LJUBAVNA PRIČA Iva je osvojila Brunu ispred kamera, a zajedno imaju dijete: 'Naš susret je bio sudbonosan!'

Za Novu godinu u Zagrebu

Kako je otkrila Iva, nakon vjenčanja su s prijateljima, djecom i kumovima otišli na putovanje u toplije krajeve. Sve je prošlo onako kako su i zamislili, nitko nije imao posebne zahtjeve. Otkrila je i da za Božić neće biti kod kuće, ali će biti zajedno. Novu godinu će pak dočekati u Zagrebu uz društvo. Što se tiče medenog mjeseca, on je u planu tek sljedeće godine.

Kako kaže Iva, ne zamaraju se budućnošću te puštaju da svemu pristupaju korak po korak.

- Najvažnije mi je da smo svi skupa i da budemo zdravi. To mi je dovoljno - poručila je Iva.

LUKSUZ U ZAGREBU FOTO Pogledajte stan u kojem su živjeli Iva Šarić i Jerko Leko. Prodaje se za 720.000 eura

Spojilo ih snimanje

Bruno je Ivu upoznao tijekom jednog intervjua 2019., koji je ona radila s njim za emisiju 'Klub 7'. On je iste godine došao u Dinamo i hrvatsku reprezentaciju. Prvo su bili samo prijatelji, a svoju su romantičnu vezu tajili prvih godinu dana, sve dok ih 2020. godine nisu otkrili. Iva je tad slavila rođendan i podijelila nekoliko fotografija sa slavlja, a na njima se našao i nogometaš.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Korni_ 31.12.2023.

    Možda je ovaj bio pametniji pa pred nju stavio predbračni ugovor na potpis.Bivšem je pokupila lovu i imovinu koju je zaradio.

  • lanai goga 27.12.2023.

    Koliko ce izdrzati valjda dok je love i zivota na visokoj nozi

  • Mr. White 27.12.2023.

    Kum će mu biti Livaja 😂🤣😂🤣😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare